Reklam
Kategoriler: Diğer

Günün önemli haber başlıkları

Reklam

Gül Kitabevi:

Kırşehir’de 8 Eylül gününde HDP binasına saldırdıktan sonra Gül Kitabevi’ni yakan saldırganlardan tutuklu yargılanan 6 kişiden 3’ü tahliye edildi.

Manifesto

‘Yeşil’ :

3 Temmuz tarihinde Belçika’da tedavi gördüğü hastanede ölen ve Erzincan’da gömülen Mahmut Özer’in MİT ve JİTEM elemanı ‘Yeşil’ kod adlı Mahmut Yıldırım olduğu iddiaları üzerine mahkeme kararı sonucu açılan mezardan alınan DNA örnekleri, Mahmut Yıldırım’ın kızının kan örnekleriyle uyuşmadı.


Manifesto

Suruç:

Suruç’ta 33 insanın hayatını kaybettiği, 150’den fazla kişinin ise yaralandığı canlı bomba saldırısının ardından olay günü caddeyi gören MOBESE kameralarının çalışmadığı, otogardaki güvenlik kameralarının ise üç gün önce kapatıldığı belirtildi.

Manifesto

FED:

ABD Merkez Bankası (FED), faizleri yüzde 0,25 oranında arttırdı. Federal Piyasa Açık Komitesi (FOMC), günlerdir dünya piyasalarının yakından beklediği kararını açıkladı. FOMC’un son kararına göre faiz oranları yüzde 0,25’ten 0,50’ye yükselmiş oldu.

Manifesto

Soma:

Manisa’nın Soma İlçesi’nde 301 madencinin yaşamını yitirdiği faciayla ilgili 8’i tutuklu 46 sanıklı davanın bugünkü duruşmasında mağdur olarak dinlenen Cüneyt Sualp’in, “İki yıldır işsizim. İki çocuğuma bakıyorum. Ödünç para alıp buraya, duruşmaya geldim. O yüzden şikâyetçi olmaktan vazgeçiyorum” sözleri damga vurdu.

Manifesto

ABD:


ABD’ye ait savaş gemisi İstanbul Boğazı’ndan ‘eller tetikte’ geçti. 71 borda numaralı USS Ross savaş gemisi İstanbul Boğazı’ndan geçerek Marmara Denizi’ne açıldı.

ABC

PUTİN:

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in geleneksel yıl sonu basın toplantısına bu yıl 1392 gazeteci katıldı. Bugün yapılan ve 3 saatten fazla süren toplantıda Putin iç gündemlerle birlikte Türkiye, Suriye, Ukrayna, İslam İttifakı, Türk Akımı ile Akkuyu Nükleer Santrali gibi başlıkları ele aldı.

Manifesto

Bu haber en son değiştirildi 17 Aralık 2015 17:29 17:29

Reklam

Önceki Haberler

AKP’li vekilden boğazda kaçak villa

AKP'li vekil Ayhan Gider’in Çanakkale Boğazı’nı gören villasının kaçak olduğu ortaya çıktı. Gider yaptığı açıklamada,…

29 Nisan 2024 09:20

AKP kulislerinde seçimin faturası kesilecek iddiası

Yarın gerçekleşecek olan seçim sonuçlarının değerlendirileceği AKP MYK'de, bazı isimlerin görevden alınacağı iddia edildi. Kulislere…

29 Nisan 2024 09:15

Mehmet Uçum’dan yeni anayasa mesajı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, yeni anayasa ile ilgili paylaşım yaptı. Van'daki irade gaspıyla ilgili paylaştığı…

29 Nisan 2024 09:00

Tepkilerin odağındaki MEB yeni müfredatı savunmak için herkesi desteğe çağırdı

MEB, tartışmalı içeriği itibarıyla kamuoyunda tepki çeken müfredat değişikliği için 'Karşı kampanya' başlattı. İl ve…

29 Nisan 2024 08:30

İzmir Tabip Odası’nın yeni yönetimi belli oldu

İzmir Tabip Odası, iki gün süren olağan genel kurun ardından yeni yönetimini belirledi. Tabip Odası…

28 Nisan 2024 23:49

Özgür Özel’in 1 Mayıs kefaleti…

Biri büyük kalabalıklardan korkuyor; diğeri soldan, sosyalist düşünceden, emekçilerin eşitlik mücadelesinden, kendisinin de eleştirilmesinden korkuyor.…

28 Nisan 2024 14:03
Reklam