Reklam
Kategoriler: Diğer

Dünün önemli haber başlıkları

Reklam

Tahir Elçi:

Dün Diyarbakır’da öldürülen Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi’nin cenazesini Diyarbakır Koşuyolu Parkı’nda on binler karşıladı. Cenaze töreni tamamlandıktan sonra Tahir Elçi’nin cenazesi Yeniköy Mezarlığı’na doğru yola çıktı.

Manifesto

MİT TIRları:

“Selam Tevhid” soruşturması kapsamında, MİT TIR’larının durdurulmasına yönelik ilgili savcılıkça ifadeleri alınan Ankara Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral İbrahim Aydın, Tuğgeneral Hamza Celepoğlu ve emekli Albay Burhanettin Cihangiroğlu, tutuklanmaları istemiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

Manifesto

Cemil Bayık:

KCK Yürütme Konseyi Eş Başkanı Cemil Bayık, Alman Bild am Sonntag gazetesine konuştu. “Biz artık savaşmak istemiyoruz. Biz, müzakere ve siyasi çözüm istiyoruz” diyen Bayık, bunun için üçüncü bir tarafa ihtiyaç duyulduğunu, bu görevi ABD veya Avrupa Birliği’nin bir parçası olarak Almanya’nın üstlenmesini istediklerini belirtti.

Diken

Düşürülen Rus Uçağı:

Türkiye tarafından Suriye sınırında düşürülen Rus savaş uçağının cihatçı çeteler tarafından öldürülen pilotu Oleg Peşkov’un cenazesinin Türkiye’ye getirildiği ve Rus diplomatlara teslim edildiği açıklandı.

Manifesto

Avrupa Birliği:

Türkiye-AB zirvesinden: Mülteciler için Türkiye’ye 3 milyar Euro yardım; 2016’da vize muafiyeti öngörülüyor. Avrupa Birliği-Türkiye zirvesi sonuç taslağına göre, AB liderleri ile Türkiye, Ankara’nın üyelik müzakerelerinin yeniden canlandırılması için mutabakata vardı. Buna göre Ekim 2016’da Türkiye ve Avrupa arasında vize muafiyeti öngörülüyor.

T24

Dilek Doğan:


Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Başsavcı Vekili ve 2 Cumhuriyet Savcısı, Diyarbakır Barosu Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte gittikleri Tahir Elçi’nin öldürüldüğü yerde, olay yeri incelemesi yaparlarken saldırıya uğradılar.

Manifesto

Hasan Pulur:

Türk basınının duayen ismi gazeteci Hasan Pulur 83 yaşında yaşamını yitirdi. Pulur, uzun zamandır hastanede tedavi görüyordu.

Radikal

Portekiz:

Portekiz’in yeni Başbakanı Sosyalist Parti’li Antonio Costa bugün yapılan törenle kabinesi ile birlikte resmen göreve başladı. Antonio Costa, törende, kemer sıkma programının üstesinden gelecek bir programı olduğunu söyledi.

Manifesto

Bu haber en son değiştirildi 30 Kasım 2015 13:32 13:32

Reklam

Önceki Haberler

İşçi Filmleri Festivali’nde sansür: ‘Kanun Hükmü’ belgeseline yine yasak getirildi

19.Uluslararası İşçi Filmleri Festivali’nin Ankara programında açılış filmi olarak belirlenen Yönetmen Nejla Demirci’nin yönetmenliğini yaptığı…

3 Mayıs 2024 17:04

Gazeteci Barış Terkoğlu’na hapis cezası

Cumhuriyet yazarı gazeteci Barış Terkoğlu, Adalet Bakan Yardımcısı Akın Gürlek’in şikayeti üzerine, 'terörlede mücadele görev…

3 Mayıs 2024 16:02

Can Atalay’ın odasına İyi Parti’li vekil yerleşti

TİP'li Can Atalay'ın milletvekilliği düşürüldüğü için yerleşemediği odası boşaltıldı. Boşaltılan odaya İYİ Partili Erhan Usta…

3 Mayıs 2024 14:21

Erdoğan’ın bir günlük koruma maliyeti 6,7 milyon TL’ye ulaştı

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın koruma ordusu için yılın ilk üç ayında 616 milyon TL harcanarak bir…

3 Mayıs 2024 14:03

Laiklik Meclisi yurttaşları 30 Haziran’da İstanbul’daki büyük ‘Laiklik Yürüyüşü’ne çağırıyor

Laiklik Meclisi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği olağanüstü toplantı sonrasında 30 Haziran'da bir Laiklik Yürüyüşü düzenleme kararı…

3 Mayıs 2024 13:15

Bahçeli 1 Mayıs kutlamalarını hedef aldı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hukuksuzca engellenen 1 Mayıs kutlamaları ve kolluk kuvvetleri ile yurttaşlar…

3 Mayıs 2024 13:06
Reklam