ppst 322
Dünya Sağlık Örgütü (WHO), salam, sosis, sucuk, jambon, pastırma gibi işlenmiş etlerin, sigara ve asbest gibi kanser riskini artırdığını belirtti.
WHO’nun açıkladığı rapora göre, günde 50 gram işlenmiş et yemek insanlarda bağırsak kanserine yakalanma ihtimalini yüzde 18 oranında artırıyor. Raporda yer verilen tahminlere göre, işlenmiş et ürünlerini tüketmemek her yıl 34 bine yakın kanser vakasının önüne geçebilir. WHO, işlenmiş et ürünlerini alkol ve plütonyumla aynı kanser riski taşıyan ürünler sınıfına koydu. Ancak yine de işlenmiş et ürünlerinin kansere yol açma riski, sigara ve alkol kadar yüksek değil.
Bu haber en son değiştirildi 28 Ekim 2015 12:28 12:28
CHP'li belediyelere yönelik operasyonların ardından yaptığı paylaşımlar gerekçe gösterilerek gözaltına alınan Gazeteci Timur Soykan'ın tutuklanması…
Gazeteci Timur Soykan sosyal medya paylaşımları gerekçe gösterilerek gözaltına alındı.
Kıbrıslıtürk yurtsever gazeteci yazar Kutlu Adalı katledilmesinin 29. yılında Kuzey Kıbrıs'ta, Yeni Kıbrıs Partisi, Devrimci…
İsrail'in bugün şafak vaktinde Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerine düzenlediği hava saldırılarında 29 Filistinli öldürüldü.
Türkiye Komünist Hareketi (TKH), Cumhuriyet Halk Parti'li belediyelere yönelik sürdürülen operasyonlarla ilgili olarak bir açıklama…
AFAD, Silivri'de saat 14.24'te 3,8 büyüklüğünde depremin meydana geldiğini açıkladı.