Reklam
Kategoriler: İç Açı

Akit’ten inciler: Kızlı erkekli balo, Evrim teorisini zorla öğreten hocalar

Reklam

Yandaş Akit gazetesi’nin saldırıları bitmiyor. Gerici Akit gazetesi, bugün çıkan yazılo baskısında 2 Temmuz 1993’te yakılarak katledilenleri hedef almıştı. “Madımak simsarları sahnede” manşetini atan Akit, katliamın Aziz Nesin’in kışkırtmasıyla geldiğini öne sürerek “Azgın azınlığın müslümanlara yönelik kin ve nefreti bitmedi” ifadelerini kullanmıştı.

Akit’in yeni hedefi ise Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi.

Akit gazetesinin gözünden Hacettepe Üniversitesi’nde yaşanan ‘rezillikler’ kaçmadı. Kızlı erkekli, zombili partiden, evrim teorisini zorla öğretmeye, örgüt üyesi yetiştirmeye kadar ne varsa hepsini Akit ‘ortaya çıkarttı’.

İşte Akit’in “Hacettepe Tıp’ta içkili havuz partisi” başlığıyla yayınlanan zeka sınırlarını zorlayan akıl almaz haberi;

Devletine milletine düşman “çapulcu yetiştirmekle” övünen Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Ramazan ayında içkili havuz partisi düzenlendi. Atatürk Havalimanı saldırısının gecesinde düzenlenen yılsonu mezuniyet töreninde yaşanmayan rezillik kalmadı.

Dekan Prof. Dr. Bülent Altun’un da katıldığı ahlaksız yılsonu balosunda içkinin etkisiyle kendinden geçen öğrenciler elbiseleriyle havuza atlarken, ortaya çıkan bu durum “Burası nasıl bir eğitim kurumu?”, “Şehitlere hiç mi saygınız yok?” yorumlarına neden oldu.

ÇAPULCULAR BÖYLE YETİŞİYOR!

Birçok öğretim üyesinin Gezi Parkı eylemlerine ve ‘çapulculara’ verdiği destekle bilinen tıp fakültesinin yılsonu etkinliğinde su gibi içki tüketildi. Çok sayıda öğretim görevlisinin katıldığı geceye öğrencilerin çektikleri fotoğraflar damgasını vurdu. Ellerinde içki kadehleriyle poz veren öğrenciler, gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenirken, aynı saatlerde Türkiye, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yaşanan bombalı saldırıda hayatlarını kaybeden vatandaşlarına ağlıyordu.

EĞİTİM DEĞİL, SANKİ ÖRGÜT YUVASI

Tıp ve Fen Fakülteleri başta olmak üzere hükümet ve devlet karşıtı PKK, TKP, DHKP-C gibi yapılanmaların cirit attığı; mezuniyet törenlerinde öğretim üyelerinin “çapulcu yetiştirmekle” gurur duyduklarını ifade ettikleri üniversitede yaşananlar bunlarla da sınırlı değil.

Yasadışı örgütlerin yuvası haline gelmiş olan tıp fakültesinde her yıl dine ve dindar kesime yönelik büyük saldırılar düzenleniyor. Öğrencilerin kurmuş oldukları Çağdaş Yaşam Topluluğu, Müzik Topluluğu, Sağlık Eğitim Topluluğu gibi kulüplerin fakülte içerisinde dindar kesimin örf ve adetleri aleyhinde sözlü propaganda yaptıkları belirtiliyor. Panolara ve duvarlara yasadışı örgütlerin afişleri asılırken bar reklâmları, devlet aleyhinde yazılmış isyana teşvik yazılarının amfi ve yemekhane sıralarına dağıtıldığı, dekanlığın ise bu tür eylemlere izin verdiği ileri sürülüyor.

ZOMBİ PARTİSİ

Eğlencede sınır tanımayan öğrencilerin, eğitim-öğretim yılı içerisinde düzenledikleri çeşitli etkinliklerle fakültedeki ahlaksızlığı kalıcı hale getirdikleri görülüyor. Her yıl mayıs ayı içerisinde düzenlenen “ZombıeBeerPongParty” adlı etkinlikte öğrenciler, içki içme yarışı yapıyorlar. Partide yarışmaların birincilerine yine içki hediye ediliyor.

HOCALAR EVRİM TEORİSİ’Nİ ANLATIYOR

Öte yandan; gençlere gerçekleri, ilmi konuları, milli ve manevi değerleri anlatması gereken fakülte hocalarının bazılarının, derslerde insanın maymundan geldiğini iddia eden “Evrim Teorisi” konularını işledikleri ifade ediliyor. Derslerde ve sınavlarda soru sorarak öğrencileri Evrim Teorisi’ne inandırmaya çalışan hocaların, öğrencileri bu konuyu öğrenmeye zorladığı da belirtiliyor.

REKTÖR: RAMAZAN BALOYA DENK GELMİŞ!

Konuyla ilgili görüşüne başvurmak istediğimiz Hacettepe Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Altun’un izinli olduğu tarafımıza aktarılırken, Üniversite Rektörü Prof. Dr. A. Haluk Özen, yaşanan skandalla ilgili sorularımızı cevapladı.

Özen, “Bu yıl bu etkinliğin düzenleneceğinden haberim vardı, öğrenciler beni de davet etti, ancak ben bu yıl baloya gitmedim. Bu organizasyonun içerisinde bir tek öğretim görevlisi yok. Hocalar katılmış olabilir. Hocalar baloya bilet satın alarak gider. 44 yıldır mezuniyet balosu geleneksel olarak yapılıyor. Ramazan ayına denk gelmesi tamamen Ramazan’ın yılsonu etkinliğine denk gelmesinden kaynaklanıyor” dedi.

Bu haber en son değiştirildi 5 Temmuz 2016 09:05 09:05

Reklam

Önceki Haberler

Ayhan Bora Kaplan davası: Tutuklu emniyet görevlilerinin dinlenilmesi talepleri reddedildi

20'si tutuklu 61 sanığın yargılandığı Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne ilişkin davada mahkeme, operasyonları yapan…

21 Mayıs 2024 16:43

Hazine, 46,3 milyar lira borçlandı

Hazine ve Maliye Bakanlığı, bugün düzenlenene 2 ihalede 46,3 milyar lira borçlandı.

21 Mayıs 2024 16:39

Haklarını arayan inşaat işçileri jandarmanın müdahalesi sonrasında köprü üzerinde intihara kalkıştı

Aylardır biriken ücretlerini almak için mücadele eden İYİ-SEN üyesi inşaat işçileri, jandarmanın engellemeleri sonrası henüz…

21 Mayıs 2024 15:59

Beşar Esad’ın eşi Esma Esad’a lösemi teşhisi konuldu

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın eşi Esma Esad'a lösemi teşhisi konulduğu açıklandı. Yapılan açıklamada, Esad'ın…

21 Mayıs 2024 15:12

AYM’den Gar Katliamı kararı: Valilik ve Savcılık haklı bulundu

AYM, Ankara Gar Katliamı’nda sorumluluğu olan kamu görevlilerinin yargılanmasına ilişkin başvuruda kararını verdi. AYM, soruşturmaya…

21 Mayıs 2024 14:39

Anketler açıklandı: Erdoğan’ın beğeni düzeyi yüzde 40’ın altına düştü

MetroPOLL Araştırma, siyasetçilerin beğeni düzeylerini ölçtüğü araştırmaların nisan ayı sonuçlarını yayınladı. Buna göre ilk sırada…

21 Mayıs 2024 12:48
Reklam