Ayşe Arman'dan Yeni Akit'e: Sizden mertlik beklenemez ya...

Hürriyet yazarı Ayşe Arman, AKP'nin tetikçi yayın organı Yeni Akit’in kendisini hedef alan haberine ve haberde kullandığı fotoğrafa sert tepki gösterdi.

Ayşe Arman'dan Yeni Akit'e: Sizden mertlik beklenemez ya...

Hürriyet yazarı Ayşe Arman, AKP’nin tetikçi yayın organı Yeni Akit’in kendisini hedef alan haberine ve haberde kullandığı fotoğrafa sert tepki gösterdi.

Arman tepkisinde “Yeni Akit benim için paçavra. Limonumu bile sarmam, kirlenir. Gel gelelim burası Türkiye, zekâ seviyesi düşük hakaretlerinden herkes gibi ben de nasibimi alıyorum… Sapık desinler. Sekskolik desinler. Hiç umrumda değil” ifadelerini kullandı.

Hürriyet yazarı, haberde kendisi hakkında yazılanları umursamadığını, asıl sorunun fotoğraf seçiminde olduğunu kaydetti.

“Benim için ne yazarlarsa yazsınlar. Hiçbir saygınlıkları olmadığı için vız geliyor, tırıs gidiyor. Sapık desinler. Sekskolik desinler. Hiç umrumda değil. Sadece bir şey kanıma dokunuyor. Saldırırken hep ağlayan bir fotoğrafımı kullanıyorlar” diyen Arman, hedef gösterildiği haberlerde hep aynı fotoğrafın kullanıldığını kaydetti.

‘Kendilerinden olmayanın acısına sevinenler’

Arman şöyle devam etti: “Babamın cenazesinde ağladığım fotoğrafı. İşte bu koyuyor. Çok düşük seviye olduklarını düşünüyorum. Artık ölüm bu, ötesi var mı? Babam ulan! Sen babanı kaybettiğinde nasıl hissettin kendini?”

Yeni Akit’e, “Erkek ol, başka fotoğrafımı kullan” diye seslenen Arman, yazısında ilgili bölümü şöyle tamamladı: “Ama bu namertliktir. Gerçi sizden mertlik beklenemez ya… Kendilerinden olmayanların acısına sevinenlere insan denir mi, ona da siz karar verin…”