Bitlis ve Kızıltepe Belediyeleri'ne operasyon!

AKP'nin HDP'i ve DBP'li belediyeleri hedef alan operasyonu kapsamında bu sabah Bitlis ve Kızıltepe Belediyeleri'ne polis baskını düzenlendi.

Bitlis ve Kızıltepe Belediyeleri'ne operasyon!

AKP’nin HDP’i ve DBP’li belediyeleri hedef alan operasyonu kapsamında bu sabah Bitlis ve Kızıltepe Belediyeleri’ne polis baskını düzenlendi.

Bitlis Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bu sabah erken saatlerde Bitlis Belediyesi’nde arama başlattı. DBP’li Belediye Başkanı Hüseyin Olan ile Belediye Meclis Üyesi Nevin Daşdemir Dağkıran gözaltına alındı.

Sabah erken saatlerde belediye binasına gelen polis ekipleri çevrede önlem aldıktan sonra binaya girerek aramaya başladı. Bölgede daha önce düzenlenen operasyonlarda Demokratik Bölgeler Partili (DBP) diğer belediyelerde de operasyon düzenlenmişti.

Kızıltepe Belediyesi de hedefte

Mardin İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube ekipleri tarafından sabahın erken saatlerinde Kızıltepe İlçe Belediyesi’ne operasyon düzenlendi. Kızıltepe ilçe merkezinde gelen özel harekat polisleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Daha sonra olay yerine gelen çok sayıda Terörle Mücadele ekipleri belediye binasına girdi. Kızıltepe belediyesinde aramalar sürüyor.