Binlerce insanı ve hayvanı etkileyen genetik bir bozukluk olan albinizm, renklenmeyi sağlayan melanin pigmenti yokluğu ya da azlığından kaynaklanır. Gözler, deri, saçlar ve bedenin öbür bölümlerini etkileyebilir.
Hayvanlar alemi, genellikle renkliliğiyle tanınsa da, bazen herkesten farklı renklere sahip olmak vahşi doğada hiç de iyi olmayabilir. Albino canlıların birçok kültürde şans getirdiğine inanılsa da, tamamen beyaz olanları çoğunlukla hayatta kalamaz, insan ya da hayvan avcıların dikkatini çektikleri için çabucak avlanırlar.
Daily Mail gazetesinin derlediği bu 7 harika canlı, doğadaki bir hatanın, aslında nasıl harika sonuçlar verebileceğinin ispatı. Yani evrim uzmanlarının da söylediği gibi, doğa kusursuzluk değil, kusurlar sayesinde kendini sürdürüyor!
Bu haber en son değiştirildi 5 Eylül 2017 03:25 03:25
Burjuvanın "satıcı ruhu" diline ve davranışlarına işlemiştir; tüm ilişkilerini iş terimleriyle ve ekonomik kategorilerle açıklamaktadır.…
İzmir Konak'ta 2 üniversite öğrencisi, "boykot" yazılaması gerekçe gösterilerek, "Cumhurbaşkanı'na hakaret" suçundan tutuklandı.
Gaziantep Gaziantep 4. Organize sanayi bölgesinde Eruslu Global fabrikasında çalışan Cüneyt Tişkaya. 'nisan tarihinde yurt…
Türkiye Barolar Birliği'nin Ankara'daki genel merkezinde toplanan binlerce avukat 5 Nisan Avukatlar Günü'nde "Savunmanın Bağımsızlığı…
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), yarından itibaren elektriğe konut aboneleri için yüzde 25 zam yapılacağını…
‘Komünizm tehlikesine karşı’ ABD öncülüğünde 4 Nisan 1949’da kurulan savaş örgütü NATO, 76 yıldır katliamlar,…