Reklam
Kategoriler: İç Açı

Hamile kadına saldıran kişi yakalandı: İlk vukuatı değilmiş!

Reklam

Manisa’nın Turgutlu İlçesi’nde 4 aylık hamile Ebru Tireli’ye, parkta spor yaparken saldıran kişi olduğu edilen şüpheli Mehmet T.’ye polis, zanlının kullandığı aracın plakasından ulaştı ve gözaltına aldı.

Hem görgü tanıklarının, hem de saldırıya uğrayan Ebru Tireli’nin teşhis ettiği Mehmet T.’nin, tarım ilaçları satan babasının işyerinde çalıştığı ve 6 ay önce de yine bir kadına saldırdığı iddia edildi.

Turgutlu’nun Ergenekon Mahallesi’nde geçen çarşamba günü meydana gelen olayda, 4 aylık hamile olan 32 yaşındaki Ebru Tireli, akşam saatlerinde evinin yakınındaki Osman Gazi Parkı’na spor yapmaya gitti. Bu sırada, kırmızı renkli bir otomobilden inen bir erkeğin, yanına gelip “Bir daha burada yürüyüp, spor yapmayacaksın” diye bağırdığı, ayağından çıkardığı ayakkabısıyla genç kadının suratına vurduğu öğrenilmişti.

Saldırgan, dengesini yitirince düşerek başını kaldırıma çarpan Ebru Tireli’ye yerdeyken de tekme atıp vurmayı sürdürdü. Korkup, gözyaşları döken ve hamile olduğunu söyleyen Ebru Tireli’nin çığlık atması üzerine, saldırgan olay yerinden kaçtı.

Saldırının ardından Ebru Tireli yaşadığı dehşeti anlatırken, “Hamileyim, ne olur vurma diyerek yalvardım. Ne olduğunu anlamadım. Gözü dönmüş bir şekilde vurmaya devam etti. Yere düştüm, başımı kaldırıma vurdum, bu kez üzerime çıkıp, yüzüme vurmaya devam başladı. Hem küfür ediyor hem de vuruyordu. Bir an bebeğimi kaybettiğimi düşündüm. Sonra birden beni bırakıp kaçtı” dedi.

Suçlamaları kabul etmedi

Saldırı, kamuoyunda büyük tepkiyle karşılanırken, Manisa Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç’in talimatıyla saldırganın yakalanması için ‘özel ekip’ görevlendirildi.

Görgü tanıklarının verdiği bilgileri tüm detaylarıyla değerlendiren polis saldırganın eşkalini ve kullandığı aracın plakasını belirledi. Tire ilçe merkezinde babasına ait tarım ilaçları satılan işyerinde çalışan Mehmet T., olayın faili olduğu iddiasıyla dün akşam saatlerinde yakalandı. Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Mehmet T. ilk ifadesinde suçlamaları kabul etmedi, olay anında başka yerde bulunduğunu ileri sürerek kendini savundu.

Buna karşın araç plakasından ulaşılan Mehmet T.’yi hem görgü tanıkları hem de saldırıya uğrayan Ebru Tireli teşhis etti. Emniyetteki işlemleri süren Mehmet T., sorgusunun tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek.

Daha önce de bir kadına saldırmış!

Mehmet T.’nin gözaltına alınmasından sonra, oturduğu mahalle sakinleri onun hakkında açıklamalarda bulundu. Mahalle sakinleri, Mehmet T.’nin yaklaşık 6 ay önce yine aynı bölgede yürüyen bir kadına “Burada ne işin var. Çabuk evine git” diye bağırdığının konuşulduğunu, ancak bununla ilgili yasal işlem yapılıp yapılmadığını bilmediklerini söyledi.

Bu haber en son değiştirildi 11 Aralık 2016 12:01 12:01

Reklam

Önceki Haberler

İBB, AKP döneminde özel bir üniversiteye tahsis edilen tarihi binasını geri alıyor

İBB yönetimi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi’ne AKP döneminde bedelsiz olarak tahsis edilen Fatih’teki tarihi…

16 Mayıs 2024 18:19

Kobane Davası’nda karar açıklandı: Demirtaş’a 42 ve Yüksekdağ’a 30 yıl hapis cezası verildi

Kobani davasında hükümler açıklandı. Eski HDP eş genel başkanları Selahattin Demirtaş’a 42 yıl, Figen Yüksekdağ’a…

16 Mayıs 2024 18:10

BM, Gazze’de insani yardım dağıtmanın neredeyse imkansız olduğunu açıkladı

BM İnsani İşler Koordinasyon Ofisi'nden yapılan açıklamada, 7 Ekim'den bu yana İsrail'in saldırılarını sürdürdüğü Gazze'de…

16 Mayıs 2024 17:54

Emniyet’te ve yargıda yaşananlar üzerine: Kimin devleti?

Bu devlet kimin devleti sorusu artık çok meşru bir sorudur. Bu devlet halkın devleti değil,…

16 Mayıs 2024 13:50

İBB, iştiraklerini sermayeye peşkeş çekmeye hazırlanıyor

İBB Mali Hizmetler Daire Başkanı Neslihan Vural, İGDAŞ'ın 10 milyar değerlemeyle halka arzını planladıklarını belirtti.…

16 Mayıs 2024 12:28

Sinan Ateş’in yakın arkadaşı, suikastı dört ismin organize ettiğini iddia etti

Ankara'da öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in, yakın arkadaşı Ömer Zengin, Suikastı dört isim…

16 Mayıs 2024 12:20
Reklam