Reklam
Kategoriler: İç Açı

Marmaris’te aranan askerlerden 11’i daha yakalandı

Reklam

Güncelleme

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ayrılmasının ardından, Marmaris’te konakladığı otele saldırı düzenleyenler arasında bulunan ve Muğla’nın Ula ilçesinde saklanan 2 asker daha yakalandı. Yakalananlar arasında TİM komutanı Binbaşı Şükrü Seymen de bulunuyor. 2 askerin daha yakalanmasıyla birlikte firari durumda askerin kalmadığı sanılıyor.


Güncelleme

DHA muhabiri Taylan Yıldırım’ın verdiği bilgiye göre, firari askerler ile polisler arasında çatışma yaşandı. Gecenin ilerleyen saatlerinde 10 kaçak askerin yakalandığı öğrenildi.


Marmaris’te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kaldığı otele saldırı düzenledikten sonra kaçan darbeci askerlerden 8’i daha Muğla’nın Ula ilçesi Şirinköy bölgesinde yakalandı.

Şirinköy bölgesi sakini bir kişinin askerlerden 5’ini bir su kanalında gördüğü ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda Jandarma özel harekat ekibi sevk edildi.  Bölgeye sevkedilen ekiplerin ardından, Marmaris saldırısına katılanlar arasında olduğu belirtilen 8 askerin daha yakalandığı öğrenildi.

Bu haber en son değiştirildi 2 Ağustos 2016 10:03 10:03

Reklam

Önceki Haberler

Ayhan Bora Kaplan soruşturması: Kılıçdaroğlu’nun eski danışmanı tutuklandı

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında tutuklananlar arasında eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eski danışmanı Ramazan…

20 Mayıs 2024 20:11

Netanyahu hakkında tutuklama kararı

Uluslararası Ceza Mahkemesı̇, İsraı̇l Başbakanı Binyamin Netanyahu ve İsraı̇l Savunma Bakanı Yoav Gallant hakkında hakkında…

20 Mayıs 2024 20:01

Zaharova’dan Kiev’e gözdağı: Hiçbir Zelenskiy formülü kurtuluş yolu olmayacak

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Kiev'in Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’in uluslararası kamuoyuna sunduğu sözde…

20 Mayıs 2024 19:44

İngiltere’den Julian Assange kararı

İngiltere'de Yüksek Mahkeme, WikiLeaks'in kurucusu Julian Assange'ın, ABD'ye iade davasına karşı temyiz başvurusu yapabileceğine hükmetti.

20 Mayıs 2024 19:36

YRP’li belediye ‘örf ve adetlere uygun kullanılmıyor’ diyerek kamelyaları kaldırdı

31 Mart yerel seçimlerinde AKP’den Yeniden Refah Partisi’ne geçen Palu Belediyesi’nin yeni başkanı Muhammet Septioğlu,…

20 Mayıs 2024 19:28

Ayhan Bora Kaplan davası: Sanık avukatları gazetecileri hedef aldı

Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne ilişkin 20'si tutuklu 61 kişi hakkında Ankara 32. Ağır Ceza…

20 Mayıs 2024 16:06
Reklam