Reklam
Kategoriler: İç Açı

Metro Turizm otobüsünde muavinden kadın yolcuya cinsel saldırı

Reklam

Metro Turizm’in Muğla’dan İstanbul’a giden otobüsünde bu sabah saat 05.40’da bir muavin, uyuyan bir kadın yolcuya cinsel saldırıda bulundu. Yaşanan skandalın polise aksetmesi üzerine muavin kaçarken, Odatv’ye konuşan Metro Turizm yönetimi yaşananları kabul etti ve muavinden hesap soracaklarını, mağdur kadına da destek vereceklerini söyledi.

Metro Turizm’in dün akşam saat 19.15’te Muğla’dan kalkarak İstanbul’a giden 483465 sefer sayılı otobüsünde skandal bir olay yaşandı. Otobüsün muavini, bu sabah saat 05.40’da Yalova feribotundayken mastürbasyon yaptı ve daha sonra uyuyan bir kadın üniversite öğrencisi yolcunun üstüne boşaldı. Kadının uyanarak çığlık atması üzerine muavin önce “su döküldü” dedi, daha sonra ise kaçtı.

Kadın yolcunun şikâyeti üzerine olay yerine gelen polis, otobüste inceleme yaptı. Skandal, mağdur kadının arkadaşının Ekşi Sözlük’te yaşananları anlatmasıyla ve görüntülerini paylaşmasıyla sosyal medyada yayıldı.

Metro Turizm: Olay doğru

Odatv, gelişmeler üzerine Metro Turizm yetkililerini aradı. Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Öztürk, Odatv’ye olayı doğrularken, her türlü inceleme tamamlandıktan sonra muavin hakkında hukuki işlem başlatacaklarını söyledi.

Çiğdem Öztürk Odatv’ye şu açıklamayı yaptı: “Olay doğru. Bir kadın yönetici olarak bunu kabul edebilmem, hazmedebilmem mümkün değil. Yasaların bize tanıdığı her türlü imkanı tanıyarak, hukuki manada söz konusu şahsa her türlü yaptırımı yaparken; diğer taraftan biliyorum bunun telafisi olmaz ama müşteki olan yolcumuzun psikolojik durumunu düzeltebilmek için, psikolojik destek dahil elimden ne geliyorsa yapacağım bu olayı unutturabilmek için, ama biliyorum unutulmayacak. İnanın bu ahlaksız şahsın olduğu tarafta değiliz.”

Kaynak: Odatv.com

Hürriyet’ten Dinçer Gökçe’nin şirket kaynaklarına dayandırdığı habere göre, muavin G.’nin Eskihisar Jandarma Karakolu’ndaki ifadesinden sonra serbest bırakıldığı bildirildi.

Bu haber en son değiştirildi 26 Mayıs 2016 21:13 21:13

Reklam

Önceki Haberler

Hafıza-i Beşer | 18 Mayıs 1973: İbrahim Kaypakkaya işkencede katledildi

Dört ay boyunca süren sorgulaması sırasında defalarca işkenceye maruz kaldı. Mahkemeye çıkartılmasına az bir zaman…

18 Mayıs 2024 14:47

Harkov’da yeni gelişme

Rusya Silahlı Kuvvetleri, son bir günde Harkov bölgesinde bir yerleşim yerini daha kontrol altına aldığı…

18 Mayıs 2024 14:14

Rusya, Deutsche Bank’ın mülklerine el koydu

Rusya, Deutsche Bank'ın varlıklarına, hesaplarına ve mülklerine el koydu.

18 Mayıs 2024 14:03

Cumartesi Anneleri, 999. haftada da adalet istedi

Cumartesi Anneleri 999. haftada da Galatasaray Meydanı'nda bir araya geldi.

18 Mayıs 2024 13:50

Katil İsrail’den Türkiye’ye misilleme: Serbest ticaret anlaşmasını feshedeceğiz

İsrail, Türkiye'nin ticareti durdurma kararına karşılık olarak serbest ticaret anlaşmasını kaldıracağını açıkladı. İki ülke arasındaki…

17 Mayıs 2024 17:56

Menzil’in Karasu’daki tatil köyü tartışmaların odağında: Neden yıkılmıyor?

Sakarya'nın Karasu ilçesi Denizköy sahilinde bulunan Menzil cemaatine ait olduğu iddia edilen 'tatilköyü' tartışmalara yol…

17 Mayıs 2024 17:47
Reklam