Şeriatçı terör örgütü Hizbullah'tan Twitter kampanyası

Diyarbakır'da HDK tarafından yapılacağı duyurulan "Devlet Şiddetine Karşı Özerk Mücadele Alanları ve LGBTİ Hareketi" paneli öncesinde Hizbullah Twitter kampanyası başlattı.

Şeriatçı terör örgütü Hizbullah'tan Twitter kampanyası

Diyarbakır’da HDK tarafından 10 Nisan Pazar günü saat 13.30’da Sümerpark Cep Sinema Salonu’nda yapılacağı duyurulan “Devlet Şiddetine Karşı Özerk Mücadele Alanları ve LGBTİ Hareketi” paneli öncesinde domuz bağıyla bağlayıp öldürdükleri insanları hücre evlerine gömmeleriyle tanınan Hizbullah ve onun uzantısı Hüda-Par taraftarlarınca bir Twitter kampanyası başlatıldı.

Mardin Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Februniye Akyol Akay ile DBP PM üyesi Demir Çelik’in konuşmacı olarak katılacağı paneli hedef gösteren gericiler LGBTİ’leri “sapık” olarak damgalarken kendi katliamlarına, her gün bir yenisi eklenen çocuk istismarcılıklarına ise gözlerini kapıyor.

Twitter üzerinden “#DiyarbakırdaSapkınlığaDURde” ‘hashtag’i ile başlatılan kampanyada Lut peygamber ve kavminin örnek gösterilmesinden açık tehditlere kadar türlü paylaşımlar görmek mümkün.