Reklam
Kategoriler: İç Açı

VİDEO | Murat Hazinedar’dan CHP’lilere ağır sözler: Çete üyesi, şerefi yok, ahlaksız…

Reklam

CHP’nin sağcı icraatları ve işçi düşmanı sicili ile bilinen Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, bugünkü meclis toplantısında daha önce de gündeme getirdiği “CHP içindeki çete” iddialarını sürdürürken, bazı CHP’li milletvekillerini de ağır sözlerle hedef aldı.

CHP Milletvekilleri Aykut Erdoğdu ve İlhan Cihaner’in yanı sıra CHP Parti Meclisi üyesi Mehmet Ali Çelebi ile Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’e de hakaretamiz ifadelerle tepki gösteren Hazinedar, kendisi hakkında açıklama ve haber yapan isimleri “dinlettiği ve izlettiği” yorumlarına neden olan “Bu çetenin görüşmeleri, çalışma şekilleri, görüştükleri gazeteler, kimler hangi tarihte kiminle görüştü, hangi gazetede hangi haberi kim yaptırdı, hepsi tespitli” sözleri dikkat çekti.

İlhan Cihaner’e: Şerefi yok

Odatv’de yer alan habere göre, hakkındaki ‘FETÖ’ soruşturmasına değinen CHP’li Başkan Murat Hazinedar, “Yurtdışına çıkış yasağı bulunan tek belediye başkanıyım” dedi. Beşiktaş Belediyesi içinde ‘FETÖ’den farklı bir “paralel yapı” olduğunu iddia eden Hazinedar, daha önce de bahsettiği “CHP içindeki çete açıklamasında bulundu.

“Utanacaklardan biri bu partide yeri olmayan İlhan Cihaner. Bu nasıl bir adamdır, nasıl bir insandır ki böyle açıklama yapabiliyor. Parti suçudur bu. Beğenmeyen gereni yapar, ben yapıyorum. Adamsa, şerefi varsa gider dava açar, şikayette bulunur. Birazcık şerefi varsa, -yok da- gider. Şu açıklama parti suçu, partinin yetkili kurumlarını davet ediyorum gerekeni yapmaya” ifadelerini kullandı.

Teğmen Çelebi’ye: Çete üyesi

CHP içinde “çete” olduğunu ve bu çetenin ‘FETÖ’ye benzediğini öne süren Hazinedar, CHP Parti Meclisi üyesi Mehmet Ali Çelebi’nin iddia ettiği bu “çete”de yer aldığını işaret ederek “Üstelik parti meclis üyeleri dahil, Teğmen Çelebi var biliyorsunuz, biz üzüldük kendisiyle ilgili Ergenekon’da, Balyoz’da o insanlara yapılanlara… Ben o insanların hem mahkemede arkasındaydım, hem de bizzat ziyaret ederek…” diye konuştu.

Aykut Erdoğdu’ya: Ahlaksız adam

CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun Twitter’da paylaştığı “Bıçak kemiğe dayandı… Kan kusup kızılcık şerbeti içtim demekten bıktım… Beşiktaş Belediye Başkan’ı hakkında disiplin süreci başlamalı…” mesajına da değinen Hazinedar, şunları söyledi:

“Milletvekillerimizden biri, sürekli ‘kızılcık şerbeti içtim’ diyen isim… Öbür dünyada kim bilir neler içecek o adaletsizliklerin o hukuksuzlukların, bu dünyada da içecek. Bir okul bağışını bile kirletmeye çalıştı. Onu Allah’a havale ediyorum, ama ona buradan söylüyorum, sen nasıl bir karaktersin kardeşim ne ahlaksız bir adamsın, bir okul bağışı bu ya…”

Çete Aydınlık grubunu kullanıyor

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Aydınlık Gazetesi ve Ulusal Kanal yöneticilerini de hedef alan CHP’li Hazinedar, “Bugün bana her türlü zulmü yapan Aydınlık grubunun şimdi çetenin kullandığı Ulusal Kanal ve neydi o gazete Aydınlık gazetesinin sahibi de dahil, başındakiler de dahil hepsini ziyaret etmiş, destek vermiş bir yurttaşım ben” dedi.

İşte Hazinedar’ın konuşması:

Bu haber en son değiştirildi 5 Ekim 2016 12:08 12:08

Reklam

Önceki Haberler

ODTÜ ve Ankara Üniversitesi’nin ardından Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nde de engelleme: Şenlik iptal edildi!

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde de öğrencilerin yapmak istediği şenlik bütçe yetersizliği gerekçesiyle engellendi.

30 Nisan 2024 21:33

İliç’te yaşanan maden kazasıyla ilgili araştırma komisyonu toplandı

Erzincan İliç’te 9 işçiye mezar olan felaketin ardından kurulan Meclis Araştırma Komisyonu toplandı. Komisyon Başkanı…

30 Nisan 2024 17:19

Türk-İş raporu ortaya çıkardı: Açlık sınırı asgari ücreti geride bıraktı

Türk-İş'in araştırmasına göre açlık sınırı, 17 bin 2 TL olan asgari ücretin üzerine çıkarak 17…

30 Nisan 2024 17:14

Merkez Bankası Başkanı Karahan: Yıl sonu enflasyon beklentileri tahminlerimizin üzerinde

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, "Yıl sonu enflasyon beklentilerinin halen tahminlerimizin üzerinde olduğunu görmekteyiz" açıklamasını…

30 Nisan 2024 17:10

AKP’li Kurtulmuş yeni anayasa için Özgür Özel’le görüştü

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, 'yeni anayasa'ya ilişkin partilere yapacağı ziyaretlere başladı. Kurtulmuş, CHP Genel Başkanı…

30 Nisan 2024 17:04

Netanyahu, Refah konusunda ısrarlı: Anlaşma olsa da olmasa da gireceğiz

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, "Yıl sonu enflasyon beklentilerinin halen tahminlerimizin üzerinde olduğunu görmekteyiz" açıklamasını…

30 Nisan 2024 17:00
Reklam