'Adalet Yürüyüşü' ikinci gününde: Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye cevap geldi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, kendisini ve yürüyüşü ağır sözlerle hedef alan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yanıt verdi.

'Adalet Yürüyüşü' ikinci gününde: Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye cevap geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP’lilerin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasının ardından Ankara Güvenpark’tan İstanbul’a başlattığı “Adalet Yürüyüşü” bugün ikinci gününde. Yürüyüşün ikinci etabı olarak bugün 22 kilometre yürüneceği aktarılırken, dün eylemi sosyal medyadan ağır sözlerle hedef alan MHP lideri Devlet Bahçeli’ye Kılıçdaroğlu’ndan yanıt geldi.

CHP lideri Bahçeli’nin sözlerine ilişkin “Yürümenin suç olduğunu da ilk kez duyuyorum ben. Böyle bir şey söz konusu değil. Bu ülkede birlikte yaşamak için adalet için yürüyoruz. Hiç meraklanmasın… Onun da adalete ihtiyacı olacak. Tüm bu eleştirilere rağmen yürüyüşü yerine getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Yürüyüş için “İkinci gün gelen tepkiler son derecem olumlu” diyen Kılıçdaroğlu “Bu da Türkiye’nin adalete duyduğu ihtiyacın her geçen gün arttığını gösteriyor” yorumunda bulundu. CHP lideri ‘yorgun musunuz’ sorusuna ise ‘Hiç yorulmadık dersek yalan olur. Ama ah vah edecek halimiz yok. Akşam dinlendik bugün de yolumuza devam edeceğiz” dedi. CHP lideri saat 08:00 sıralarında yaptığı kısa basın açıklamasının ardından eline yine üzerinde sadece ‘adalet’ yazılı olan dövizi alarak yürümeye başladı.

http://gazetemanifesto.com/2017/06/15/bahceliden-yuruyusculere-tehdit-istanbuldan-karsi-bir-yuruyus-baslarsa/