'Adalet Yürüyüşü' ile dalga geçti: Spor yapmış oluyorlar

AKP Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı Kan, CHP'nin "Adalet Yürüyüşü" ile dalga geçti.

'Adalet Yürüyüşü' ile dalga geçti: Spor yapmış oluyorlar

AKP Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı Kan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı “Adalet Yürüyüşü” ile dalga geçerek “Bu vesile ile spor yapmış oluyorlar” dedi. Kavakçı’nın tepki gösterdiği yürüyüşe ablası Merve Kavakçı’nın OHAL ile üniversiteden ihraç edilen eşi Cihangir İslam’ın da katıldığı biliniyor.

İHA‘ya konuşan AKP Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı Kan, CHP’lilerin “mahkeme kararına saygı duymaları” gerektiğini söyledi.

Başlatılan yürüyüşü “hoş değil” diye niteleyen Kavakçı Kan, “Tabi mahkeme kararlarına saygılı olmak gerektiğini düşünüyorum. Hoşlanılmayabilir, beğenilmeyebilir, ama bu şekilde bir yürüyüşle bunu protesto edilmesi açıkçası pek anlaşılabilir bir şey değil.” diye konuştu.

Kavakçı sözlerinin devamında da, “Gönül isterdi ki mahkeme kararlarını protesto etmek yerine şehitlerimiz ve ülkemiz için beraber el ele verip çalışalım.” derken,  “Ama tabi tercih onlarındır, spor yapmak önemlidir. Bu vesile ile spor yapmış oluyorlar, kendi bilecekleri iştir.” sözleriyle dalga geçti.