Ankara'daki cinayetten gerici zorbalık çıktı: "Burada içki mi içiyorsunuz?" deyip ateş açmış!

Ankara'da önceki gece kız arkadaşıyla gezen bir gencin silahlı saldırıyla öldürülmesinin ayrıntıları ortaya çıktı.

Ankara'daki cinayetten gerici zorbalık çıktı:

Geçtiğimiz aylarda Antalya ve Düzce valiliklerinin açık alanda alkol tüketiminin yasaklanmasına dair kararı, henüz bu konuda yasak ilan edilmeyen illerden Ankara’da silahlı saldırıyla infaza dönüştü.

Ankara’da önceki gece Yasin B.’nin otomobilinde öldürülmesi, arkadaşı Züleyha B.’nin de kaçırılmasıyla ilgili soruşturmada ilk ifade basına yansıdı. Saldırganın elinden kaçmayı başaran Züleyha B. ifadesinde, 50 yaşlarındaki bir kişinin av tüfeğiyle araçlarına yanaşarak, “Burada içki mi içiyorsunuz?” diye bağırarak ateş açtığını söyledi.

Cinayet, 26 yaşındaki Yasin B.’nin aynı işyerinde çalıştığı Züleyha B. ile babasına ait araçla İmrahor Vadisi’ne gitmesiyle başladı.

Habertürk’ten Helin Şahin‘in aktardığına göre araca yaklaşarak içeride sohbet eden 2 gence, “Burada ne yapıyorsunuz, içki mi içiyorsunuz? Sizi gördüm” diyen 50 yaşlarındaki bir kişi, kendisine tepki gösteren 26 yaşındaki Yasin B.yi pompalı tüfekle ateş ederek öldürdü.

Ardından aracı gasp eden saldırgan, Züleyha B.’yi kaçırdı. Saldırgan, araçtan inmek isteyen Züleyha B.’ye, “Seninle az işim var” diyerek inmesine izin vermedi.

Araçtan atlayarak kaçan Züleyha B., Akdere Polis Karakolu’na giderek şikâyetçi oldu. Züleyha B. ile olay yerine giden polis ekipleri, Yasin B.’nin öldüğünü tespit etti. Polis, zanlının yakalanması için geniş çaplı inceleme başlattı.