Reklam
Kategoriler: İç Açı

Antalya Belediye Başkanı Türel: Nikah masasında nasıl ‘evet’ demişler hayret

Reklam

AKP’de başkanlık referandumunda ‘Hayır’ diyenleri ‘nikah masası’ söylemiyle vurma modasına Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de katıldı. Türel, “Nikah masasında nasıl ‘evet’ demişler hayret ediyorum. Hayatları hayır.” diye konuştu.

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’la birlikte Antalya’nın Serik ilçesine gelen Türel, burada toplanan sivil toplum kuruluşları temsilcileri, iş adamları, muhtarlar ve diğer dinleyenlerine yaptığı konuşmada “Türkiye için istikrarın büyük önem arz ettiği”ne işaret ederken, önceki CHP’li yönetimi hedef alarak “İstikrar yönetimde süreklilik demektir. Bir şehrin önlenemez yükselişi ülkenin yükselişi devam ediyorsa, bunun bir tek anahtarı vardı istikrar. ‘Bunu nerden çıkartıyorsun diyorlar. İşte bak 2009 Antalya büyükşehirde istikrar bozuldu. Bozulunca ne oldu? Bir tane kavşak bile yapılamadı. Bir tane Antalya’da alt yapı çalışması yapılmadı. Gönül eyleyen festivallerle Antalya’nın 5 senesi heba oldu” dedi.

“Nikah masasında nasıl ‘evet’ demişler hayret ediyorum”

Kalkınma Bakanı Elvan’ın Ulaştırma Bakanlığı zamanında Antalya’ya kavşak yapılması için talimat verdiğini hatırlatan Türel, dönemin belediye başkanının buna izin vermediğini ileri sürdü. Türel, “Sayın Bakanımız Gazi Bulvarı üzerinden geçtiğimiz kavşakların yapılması talimatını vermişti. Karayolları yapmaya hazırdı, bakanlık bütçesini hazırlamıştı. Bundan önceki belediye başkanı, ‘insanlar üçüncü katta çay içiyorken biz kavşak yapılmasına izin vermeyiz’ dedi. Karayolları yapmak istiyor, bakanlık yapmak istiyor, hayır diyorlar. Nikah masasında nasıl ‘evet’ demişler hayret ediyorum. Hayatları hayır. Ne oluyorsa evet de oluyor hayırla kimse bir yere varamaz” şeklinde konuştu.

Bu haber en son değiştirildi 16 Mart 2017 10:37 10:37

Reklam

Önceki Haberler

Hafıza-i Beşer | 18 Mayıs 1973: İbrahim Kaypakkaya işkencede katledildi

Dört ay boyunca süren sorgulaması sırasında defalarca işkenceye maruz kaldı. Mahkemeye çıkartılmasına az bir zaman…

18 Mayıs 2024 14:47

Harkov’da yeni gelişme

Rusya Silahlı Kuvvetleri, son bir günde Harkov bölgesinde bir yerleşim yerini daha kontrol altına aldığı…

18 Mayıs 2024 14:14

Rusya, Deutsche Bank’ın mülklerine el koydu

Rusya, Deutsche Bank'ın varlıklarına, hesaplarına ve mülklerine el koydu.

18 Mayıs 2024 14:03

Cumartesi Anneleri, 999. haftada da adalet istedi

Cumartesi Anneleri 999. haftada da Galatasaray Meydanı'nda bir araya geldi.

18 Mayıs 2024 13:50

Katil İsrail’den Türkiye’ye misilleme: Serbest ticaret anlaşmasını feshedeceğiz

İsrail, Türkiye'nin ticareti durdurma kararına karşılık olarak serbest ticaret anlaşmasını kaldıracağını açıkladı. İki ülke arasındaki…

17 Mayıs 2024 17:56

Menzil’in Karasu’daki tatil köyü tartışmaların odağında: Neden yıkılmıyor?

Sakarya'nın Karasu ilçesi Denizköy sahilinde bulunan Menzil cemaatine ait olduğu iddia edilen 'tatilköyü' tartışmalara yol…

17 Mayıs 2024 17:47
Reklam