İstanbul Atatürk Havalimanı’nda kaçak yollarla et sokmak isteyen bir Özbek vatandaşı, 10 kilogram etle yakalandı.
Özbekistan’ın başkenti Taşkent’ten gelen bir yolcunun valizini X-ray cihazından geçiren İstanbul Atatürk Havalimanı Gümrük Müdürlüğü ekipleri, çayların arasına gizlenmiş 10 kilogram kırmızı et tespit etti.
İstanbul’da satılması planlanan çay ve hijyenik olmayan şartlarda taşınan etler imha edilecek.
Türkiye genelinde sınır kapılarında 2015 ile 2017’nin 10’uncu ayı itibarıyla 19 milyon 410 bin lira değerinde, 662 bin kilo kaçak et ele geçirildiği açıklandı.
Bu haber en son değiştirildi 16 Kasım 2017 17:50 17:50
Türkiye Komünist Hareketi Antalya İl Örgütü, Antalya Arkeoloji Müzesi'nin yıkılmasına karşı yapılan açıklamada "Antalya Arkeoloji…
Schengen vize başvurularında Türk şirketlerinin tamamen devre dışı bırakılabileceği öne sürülüyor. Sürecin büyük ölçüde yabancı…
Yandaş gazeteci Cem Küçük, Türkiye’de 5,5 milyon memurun fazla olduğunu belirterek, devletin daha az memurla…
İçişleri Bakanlığı, Suriye'ye pasaportla geçiş işlemlerinin başladığını duyurdu.
Laiklik Meclisi tarafından hazırlanan üç aylık Laiklik İhlalleri Raporu, 381 başlık altında Nisan, Mayıs, Haziran…
AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefonda görüştü.