Reklam
Kategoriler: İç Açı

Aydın’da korkunç olay: Lise öğrencisi 200 kişinin tecavüzüne uğradı

Reklam

Aydın’da lise öğrencisi 17 yaşındaki S.K., 3 yıl boyunca 200 kişinin tecavüzüne uğradı. S.K.’nın dört aylık hamile olduğu belirlenince ortaya çıkan tecavüz skandalıyla ilgili 6 kişi tutuklandı.

İddiaya göre şüphelilerden Sercan S., sevgilisinin kardeşi olan S.K.’yı 2014 yılında köpek verme bahanesiyle götürdüğü evinde tecavüz etti. S.K.’nın çıplak görüntülerini de çeken Serkan S., üç yıl boyunca tehdit ettiği lise öğrencisini para karşılığı 200 kişiye pazarladı.
3 yıl boyunca birçok farklı kişi tarafından sürdürülen cinsel şiddet, S.K.’ın hamile kalmasıyla ortaya çıktı. 22 Şubat Çarşamba günü karın ve bel ağrısı şikayetiyle hastaneye giden S.K.’nın dört aylık hamile olduğu belirlendi. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken S.K., ifadesinde isimlerini verip şikayetçi olduğu Sercan S., Onur Y., Nail K., Oğuzhan Ö., Mehmet C. ve Çağlar D. yakalandı.

“Yaş itibarıyla ‘amca’ diyebileceğim kişiler de vardı”

S.K., yaşadıklarını şöyle anlattı: “Kendileri cinsel ilişkiye girdikten sonra her seferinde yanlarında getirdikleri üçüncü, dördüncü şahıslarla da ilişkiye girdiriyorlardı. ‘Elimizde Sercan S. ile ilişkiye girdiğin görüntüler var’ diyerek, sürekli beni tehdit edip, zorla ilişkiye girdiler. Bazı zamanlar bu kişiler, biz cinsel ilişkiye girerken izliyorlardı. Yaş itibarıyla büyük, amca diyebileceğim kişiler de vardı, lise çağındaki kişiler de vardı. Ayrıca isimlerini bilmediğim, bazılarını görsem tanıyabileceğim, hatırlamadığım evlerde, arabalarda, Çine yolu üzerinde ve ıssız yerlerde ilişkiye giren 200’e yakın şahıstan şikayetçiyim.”

Bu haber en son değiştirildi 6 Mart 2017 07:55 07:55

Reklam

Önceki Haberler

TKH: Esas suçlu 1 Mayıs’ı yasaklayanlardır, tüm 1 Mayıs gözaltıları ve tutuklamaları serbest bırakılsın!

Türkiye Komünist Hareketi (TKH) bu sabah saatlerinde yapılan ev baskınlarında gözaltına alınan TKH MK üyesi…

21 Mayıs 2024 10:23

İstanbul’da yeni ‘1 Mayıs’ baskınları: Çok sayıda gözaltı var

İstanbul’da bu sabah yeniden 1 Mayıs’a ilişkin ev baskınları gerçekleşti. Baskınlarda çok sayıda kişi gözaltına…

21 Mayıs 2024 09:46

Ayhan Bora Kaplan soruşturması: Kılıçdaroğlu’nun eski danışmanı tutuklandı

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında tutuklananlar arasında eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eski danışmanı Ramazan…

20 Mayıs 2024 20:11

Netanyahu hakkında tutuklama kararı

Uluslararası Ceza Mahkemesı̇, İsraı̇l Başbakanı Binyamin Netanyahu ve İsraı̇l Savunma Bakanı Yoav Gallant hakkında hakkında…

20 Mayıs 2024 20:01

Zaharova’dan Kiev’e gözdağı: Hiçbir Zelenskiy formülü kurtuluş yolu olmayacak

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Kiev'in Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’in uluslararası kamuoyuna sunduğu sözde…

20 Mayıs 2024 19:44

İngiltere’den Julian Assange kararı

İngiltere'de Yüksek Mahkeme, WikiLeaks'in kurucusu Julian Assange'ın, ABD'ye iade davasına karşı temyiz başvurusu yapabileceğine hükmetti.

20 Mayıs 2024 19:36
Reklam