Reklam
Kategoriler: İç Açı

Bakan Kaya: Tişörtlerini tankın egzozuna tıkayarak en büyük inovasyon örneğini gösterdiler

Reklam

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın, imam hatip derneğinin düzenlediği ‘inovasyon’ konulu bir zirvede konuşma yaparken kullandığı bir ‘inovasyon’ örneği gündem oldu.

İstanbul Bahçelievler’deki 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde ÖNDER İmam Hatipliler Derneği  tarafından düzenlenen “Aileli Okul İnovasyon Zirvesi”nde konuşan Kaya, 15 Temmuz günü kışlalardan çıkan tankların egzozuna tişört tıkamanın en büyük ‘inovasyon’ örneği olduğunu ileri sürdü.

Kaya, “Bir tankın 15 Temmuz’da nasıl durdurulacağını şehitlerimiz ve gazilerimiz bilmiyordu. Tişörtlerini tankın egzozuna tıkayarak, aslında en büyük inovasyon örneğini gösterdiler. Şehitlerimiz, gazilerimiz tankları tişörtleriyle durdurdular. Hiçbir şekilde kimsenin aklına gelmeyecek fikirler, o gece bizim evlatlarımızın aklına gelmişti” dedi.

İmam hatipliler dünyaya yön veriyormuş

Hızını alamayan Bakan Kaya, imam hatip okulları mensuplarının bugün “Türkiye’ye ve dünyanın geleceğine yön veren insanlar” olduğunu iddia etti.

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile birlikte dün Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin açılışını yaptıklarını hatırlatan Kaya, “Çok duygulandık, gururlandık. İmam hatipli diye alay ettiler. Önüne sürekli engeller çıkarttılar, ‘muhtar bile olamaz’ dediler ama O, hamdolsun inancından, hiçbir şekilde kararlılığından taviz vermeden, engellere aldırmadan yoluna devam etti. Bugün hem ülkesinin, milletinin hem de ümmetin istikamet çiziyor. Elhamdülillah bir dünya lideri oldu” diye konuştu.

Bu haber en son değiştirildi 1 Ekim 2017 08:15 08:15

Reklam

Önceki Haberler

Üç fidan, Ankara ve İzmir’de anıldı

Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan, idam edilmelerinin yıldönümünde TKH Gençliği tarafından yapılan eylemlerle…

6 Mayıs 2024 18:57

İstanbul’daki 1 Mayıs baskınlarında gözaltına alınan 12 kişi için tutuklama talebi

İstanbul’da 1 Mayıs kutlamalarında Saraçhane’den Taksim’e yürümek istedikleri gerekçesiyle dün sabah ev baskınlarıyla gözaltına alınan…

6 Mayıs 2024 16:30

Bursa’nın CHP’li yeni belediye başkanı yeğenine üst düzey görev verdi

AKP’den CHP’ye geçen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde, Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, yeğenini belediyenin şirketine ‘başkan’ olarak…

6 Mayıs 2024 16:25

YSK kesin seçim sonuçlarını açıkladı

YSK Başkanı Ahmet Yener, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin kesin seçim sonuçlarını duyurdu. Yener, seçimlerin…

6 Mayıs 2024 16:14

Denizlerin izinde: Bugün neredeyiz?

"Tam bağımsız Türkiye sloganı içi boş bir slogan değildir. Bu sloganın ağırlığını taşıyabilmek antiemperyalist mücadelede…

6 Mayıs 2024 13:04

Denizlerin mücadelesi neydi?

"Şüphesiz onların yaptıklarını bir kaç sayfaya sığdırmak mümkün değil fakat yine de onların bunu ne…

6 Mayıs 2024 12:56
Reklam