Reklam
Kategoriler: İç Açı

Bedduacı yandaşa ‘ağzına layık’ köşe bulundu

Reklam

AKP’nin yayın organlarından A Haber’deki programında her sabah gazetecilere ve ‘MHP dışındaki’ muhalefete hakaretler yağdıran ve Mehter marşları eşliğinde şov yapan Erkan Tan, yandaş medyada uçuk kaçık komplo teorileriyle ‘kendine özel’ bir yer edinen Takvim gazetesinde ‘köşe yazarı’ olacak.

AKP medyasına yakın Hadi Özışık’a ait Gazeteciler.com‘un kulis bilgilerine göre Erkan Tan, yarından itibaren Takvim’in ‘yazar’ kadrosuna katılıyor. Habere göre Tan, gazetede haftada 4 gün köşe yazısı kaleme alacak.

Hemen hemen her programında muhalif bir ismi hedefine oturtup ağzına geleni saymasıyla bilinen yandaş ‘gazeteci’, CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu için “Allahım noolursun bu adamı cehennemine al” sözleriyle beddua etmişti. Tan, tutuklanarak hapse atılan ancak sağlık sorunları nedeniyle  yaklaşık sonra serbest bırakılan gazeteci yazar Hüsnü Mahalli’ye de “katilin iti” demişti.

‘Ağaçla röportaj’ yapan haber müdürü, Reina’yı Kraliçe Elizabeth’e bağlayan GYY…

Tan’ı ‘kadrosu’na katan Takvim, Türkiye basın tarihinin yakın döneminde asparagas ve tuhaf habercilik konusunda başa oynayan ‘gazete’leri arasında yer alıyor.

Gazete’nin ‘haber müdürü’ Mevlüt Yüksel, 2013 Haziran Direnişi esnasında Gezi Parkı’ndaki eylemlere karşı, “Kızılağaç dile geldi” diyerek Gezi Parkı’nda bir ağaçla yaptığını sandığı “röportajı” gazete manşetine koymuştu.

Takvim’in Genel Yayın Yönetmeni Ergün Diler ise, son olarak 39 kişinin yaşamını yitirdiği Reina Katliamı’nda asıl hedefin Kraliçe Elizabeth olduğunu öne sürmesiyle hatırlanıyor.

Bu haber en son değiştirildi 10 Şubat 2017 19:03 19:03

Reklam

Önceki Haberler

AKP’li vekilden boğazda kaçak villa

AKP'li vekil Ayhan Gider’in Çanakkale Boğazı’nı gören villasının kaçak olduğu ortaya çıktı. Gider yaptığı açıklamada,…

29 Nisan 2024 09:20

AKP kulislerinde seçimin faturası kesilecek iddiası

Yarın gerçekleşecek olan seçim sonuçlarının değerlendirileceği AKP MYK'de, bazı isimlerin görevden alınacağı iddia edildi. Kulislere…

29 Nisan 2024 09:15

Mehmet Uçum’dan yeni anayasa mesajı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, yeni anayasa ile ilgili paylaşım yaptı. Van'daki irade gaspıyla ilgili paylaştığı…

29 Nisan 2024 09:00

Tepkilerin odağındaki MEB yeni müfredatı savunmak için herkesi desteğe çağırdı

MEB, tartışmalı içeriği itibarıyla kamuoyunda tepki çeken müfredat değişikliği için 'Karşı kampanya' başlattı. İl ve…

29 Nisan 2024 08:30

İzmir Tabip Odası’nın yeni yönetimi belli oldu

İzmir Tabip Odası, iki gün süren olağan genel kurun ardından yeni yönetimini belirledi. Tabip Odası…

28 Nisan 2024 23:49

Özgür Özel’in 1 Mayıs kefaleti…

Biri büyük kalabalıklardan korkuyor; diğeri soldan, sosyalist düşünceden, emekçilerin eşitlik mücadelesinden, kendisinin de eleştirilmesinden korkuyor.…

28 Nisan 2024 14:03
Reklam