Erdoğan onayladı: 'Sülük'lü tedavinin üniversitesi kuruluyor!

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın onayıyla birlikte Ankara'da Lokman Hekim adıyla, "alternatif tıp ve sağlık" yöntemlerinin uygulanacağı bir üniversite kuruluyor.

Erdoğan onayladı: 'Sülük'lü tedavinin üniversitesi kuruluyor!

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan 7063 sayılı “Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun”un Resmi Gazete’de yayımlanmasıyla Ankara’da Lokman Hekim Üniversitesi adıyla yeni bir vakıf üniversitesi kuruluyor.

Sevgi Vakfı isimli bir vakıf tarafından kurulması planlanan üniversitede,  Türkiye’de ilk kez olmak üzere ‘alternatif tıbbın’ işlenmesi ve bunun üzerine ihtisaslaşılması öngörülüyor.

Sabah‘ta yer alan habere göre, üniversite ‘helal gıda ve sağlık ilişkisi’ üzerine derinlemesine eğilirken, sentetik ilaçlar ile bitkisel tedavileri birbirine entegre edecek. Üniversitede hacamat, sülük, akupunktur gibi bilimdışı yöntemler  tıbbın içerisinde denenerek ‘tedavi’ olarak sunulmaya çalışılacak.

http://gazetemanifesto.com/2017/11/22/erdoganin-doktoru-helal-tip-istedi-tibbi-cihazlar-ilaclar-inancimizi-tehdit-ediyor/