Kılıçdaroğlu'nun başını isteyen YSK Başkanı'nın mazereti hazır: Çocuğum paylaşmış

YSK İl Seçim Müdürü Gürsel Dursun "Kılıçtaroğlu'nun başı için evet" paylaşımını 'reşit olmayan çocuğunun yaptığını' söyleyerek özür diledi.

Kılıçdaroğlu'nun başını isteyen YSK Başkanı'nın mazereti hazır: Çocuğum paylaşmış

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Malatya İl Seçim Müdürü Gürsel Dursun “Kılıçtaroğlu’nun başı için evet” paylaşımını ‘reşit olmayan çocuğunun yaptığını’ söyleyerek özür diledi.

Gürsel Dursun’un kişisel Facebook hesabından Mehmet Ali Köroğlu isimli kişiden alıntı yapılarak referandumda ‘Evet’  çağrısı yapılmıştı. Gürsel Dursun’un hesabından yapılan paylaşımda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu işaret edilerek “Evet, Kılıçtaroğlu’nun başı için” ifadelerine yer verilmişti.

“Çocuğum paylaşmış”

Dursun, akıl almaz paylaşımının üzerine gelen tepkilere yine kişisel Facebook hesabından yanıt vererek olaya açıklamaya çalıştı, özür diledi. Dursun açıklaması şöyle:

“Sosyal medyada gündem de olan paylaşımımı haberlerden ben de yeni öğrenmiş bulunmaktayım. Mobil uygulamadan anasayfamdaki bir gonderi reşit olmayan çocuğum tarafından paylaşılmıştır. Söz konusu paylaşımla
herhangi bir ilgim yoktur. 30 yıldır demokratik bir şekilde görevimi yürüttüğümü tüm Siyasi partiler ve Malatya kamuoyu bilir. Bu paylaşımla öncelikle Sayın Genel Başkan başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızdan özür diliyorum.Kamuoyuna saygılarımla bildiririm.”