Reklam
Kategoriler: İç Açı

Sığınma evinde kalan kadın eşi tarafından katledildi

Reklam

Kastamonu’da eşinden şiddet gördüğü için sığınma evinde yaşayan 36 yaşındaki kadın, ailesi ile görüştüğü Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü çıkışında, aynı yaştaki eşi Engin K.’nin silahlı saldırısı sonucu yaşamını yitirdi. Olayda kadına refakat eden kurum görevlisi Dürdane Ç. de bacağından yaralandı.

DHA‘nın aktardığına göre olay, Merkez İnönü Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde bulunan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü önünde meydana geldi. Naime K., eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü’ne başvurdu. Naime K., 6 ay önce talebi üzerine sığınma evine yerleştirildi.

Servise binerken vuruldu

Naime K., bugün annesi, kardeşi ve 15 yaşındaki oğlu ile görüşmek için Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne geldi. Naime K., ailesiyle görüşüp hasret giderdikten sonra yanında sığınma evi görevlisi Dürdane Ç. ile birlikte müdürlükten çıktı. Naime K.’ye, kuruma ait servise bindiği sırada arkasından gelen eşi Engin K. tabancayla ateş etti. Naime K., minibüsün içinde kapıya doğru kanlar içinde yığıldı.

Kaçtı, yakalandı

Engin K., otomobiline binip kaçarken, müdürlükten çıkan Naime K.’nin kardeşi Emin K. de tabancasını çıkarıp eniştesinin arkasından ateş etti. Kurşun Engin K.’nin aracına isabet etti.

Sırtına 2 kurşun isabet eden Naime K. ile bacağından yaralanan Dürdane Ç., 112 Acil ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesi ardından ambulanslarla Kastamonu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Naime K., hastanede doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Dürdane Ç.’nin ise durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kaçan Engin K., polis tarafından kısa süre sonra yakalandı. Engin K.’ye silahla ateş eden Emin K. de gözaltına alındı. Soruşturma sürdürülüyor.

Bu haber en son değiştirildi 22 Aralık 2017 19:42 19:42

Reklam

Önceki Haberler

AKP’li vekilden boğazda kaçak villa

AKP'li vekil Ayhan Gider’in Çanakkale Boğazı’nı gören villasının kaçak olduğu ortaya çıktı. Gider yaptığı açıklamada,…

29 Nisan 2024 09:20

AKP kulislerinde seçimin faturası kesilecek iddiası

Yarın gerçekleşecek olan seçim sonuçlarının değerlendirileceği AKP MYK'de, bazı isimlerin görevden alınacağı iddia edildi. Kulislere…

29 Nisan 2024 09:15

Mehmet Uçum’dan yeni anayasa mesajı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, yeni anayasa ile ilgili paylaşım yaptı. Van'daki irade gaspıyla ilgili paylaştığı…

29 Nisan 2024 09:00

Tepkilerin odağındaki MEB yeni müfredatı savunmak için herkesi desteğe çağırdı

MEB, tartışmalı içeriği itibarıyla kamuoyunda tepki çeken müfredat değişikliği için 'Karşı kampanya' başlattı. İl ve…

29 Nisan 2024 08:30

İzmir Tabip Odası’nın yeni yönetimi belli oldu

İzmir Tabip Odası, iki gün süren olağan genel kurun ardından yeni yönetimini belirledi. Tabip Odası…

28 Nisan 2024 23:49

Özgür Özel’in 1 Mayıs kefaleti…

Biri büyük kalabalıklardan korkuyor; diğeri soldan, sosyalist düşünceden, emekçilerin eşitlik mücadelesinden, kendisinin de eleştirilmesinden korkuyor.…

28 Nisan 2024 14:03
Reklam