AKP medyasında Öksüz'le gönderme: Korkunun ecele faydası yok

Seçimden önce kimi siyasileri suçlamak için kullanılacağı öne sürülen Adil Öksüz'ün yakalanıp getirileceği iddiası AKP medyasında da dillendirildi...

AKP medyasında Öksüz'le gönderme: Korkunun ecele faydası yok

Türkiye 24 Haziran’da seçime giderken, 15 Temmuz darbe girişiminin kilit ismi olduğu öne sürülen Adil Öksüz’ün seçimden önce yakalanarak Türkiye’ye getirileceği iddiası AKP medyasında da konuşulmaya başlandı.

AKP’nin yayın organlarından Yeni Şafak gazetesinin emniyet kökenli yazarı Bülent Orakoğlu, Adil Öksüz’ün Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından yakalanıp Türkiye’ye getirilebileceğini iddia etti.

Gazetedeki köşe yazısında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Adil Öksüz’le ilgili  “Bazı bağlantılar kurulmuş vaziyette; hangi ülkede olduğunu söylemem uygun olmaz. Temennim odur ki aldığımız istihbarat doğru çıkarsa onunla ilgili adımı da attığımız gibi gerçekleştireceğiz.” ifadelerine yer veren Orakoğlu, bu açıklamaya binaen “MİT’in Adil Öksüz’ü paketleyip Türkiye’ye getirmesinin kuvvetle muhtemel göründüğünü” ifade etti.

“ENDİŞE EDENLER: KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK”

Orakoğlu, “MİT Adil Öksüz’ü de paketleyebilecek mi?” başlıklı yazısında isim vermeden kimi siyasilere göndermede bulunarak şöyle bitirdi: “Anlaşılan, 15 Temmuz Kalkışmasının planlayıcısı ve uygulayıcısı Adil Öksüz’ü MİT’in paketleyip Türkiye’ye getirmesi kuvvetle muhtemel görünüyor. Darısı başta FETÖ elebaşı Gülen olmak üzere diğer hainlerin başına! Adil Öksüz veya diğer FETÖ’cülerin yakalanmasından endişe edenler için söyleyebileceğimiz tek şey ‘Korkunun ecele faydası yok.’…”

http://gazetemanifesto.com/2018/05/07/adil-oksuz-paketlenip-getirilecek-muhalefeti-suclamak-icin-kullanilacak/