Reklam
Kategoriler: İç Açız-kutu-3

AKP’liler havaalanında birbirine girdi: Siyasi bedeli olmayacaksa yazıklar olsun

Reklam

Star yazarı ve AKP’li eski milletvekili Mehmet Metiner, Eski Başbakan Yardımcısı ve AKP İstanbul Milletvekili Mücahit Arınç’ın kendisine saldırı girişiminde bulunduğunu duyurdu.

Kişisel Twitter hesabından yazan Metiner, “Az önce Ankara Esenboğa Havalimanı VİP salonunda Bülent Arınç’ın oğlu AK Parti Milletvekili Mücahit Arınç herkesin içinde şahsıma terbiyesizce laflar eşliğinde saldırıda bulunmak istedi” derken, Erdoğan’a seslenerek “Bu çirkin saldırının siyasi bedeli olmayacaksa yazıklar olsun!” ifadelerini kullandı.

MÜCAHİT ARINÇ’TAN AÇIKLAMA: AİLEMİZİ SÜREKLİ TEHDİT EDİYOR

AKP İstanbul Milletvekili Mücahit Arınç ise havaalanında yaşanan kavgada “fiziki müdahale olmadığını, zaten Metiner’in kaçtığını” söyledi.

AKP’ye yakın Superhaber.tv‘ye konuşan Arınç, Havalimanı VIP salonunda Mehmet Metiner ile karşılaşarak selamlaştığını belirtirken, “Ona şunu dedim; babamla ilgili eleştirel şeyler yazıyorsun. Tamam da, niye tehdit dili kullanıyorsun!” ifadelerini kullandı.

Mehmet Metiner’in kendisine “Bülent Bey yanlış yapıyor bizi üzüyor.” yanıtını verdiğini dile getiren Arınç sözlerini şöyle sürdürdü;

“Ben de, ‘Senin işin mi bu? Nasıl tehdit edersin’ dedim. Ağız dalaşı yaşandı aramızda… Fiziki bir müdahalem olmadı. Zaten dışarı kaçtı.”

Havaalanında yaşanan bu olayda, söylediklerinin arkasında olduğunu ifade eden Mücahit Arınç, “Ailemizi sürekli tehdit eden yazı ve paylaşımlarından sıkıldık artık. Orada aramızda geçen tartışmayı da yüreği yetiyorsa paylaşsın da görelim!”

Metiner, daha önce kaleme aldığı bir yazısında Bülent Arınç’ın sürekli Erdoğan’ı hedef aldığını öne sürerek “Dün Reis’i senin gibilere karşı savunduğumuz için bize düşmandın. Bugün ise Reis üzerinden sürdürüyorsun düşmanlığını. Ömrümüz bu dava için geçti. İşkenceyse işkence, hapisse hapis. Hakkımızda konuşurken haddini aşma. Otur oturduğun yerde, yeni bir fitneye sebebiyet verme. Reis’in hatırına sana katlanıyoruz. Yoksa defterini dürmesini biliriz. Bence Reis’in müsamahasını da, şansını da fazla zorlama” demişti.

Bu haber en son değiştirildi 25 Ekim 2018 14:54 14:54

Reklam

Önceki Haberler

Adana Demirspor taraftarı 1 Mayıs’ı selamladı

Adana Demirsporlu taraftarlar, “Her sokakta izin, bu memleket bizim!” ve “Working Class Hero” (İşçi sınıfının…

27 Nisan 2024 09:30

Protokol skandalı: AKP’liye koltuk var CHP’liye yok!

Mardin’in Yeşilli ilçesinde 23 Nisan’da düzenlenen resmî törende AKP’li ilçe başkanına protokolde koltuk verilirken, CHP…

27 Nisan 2024 09:19

AKP Grup Başkanı Güler: Partili cumhurbaşkanı’ tartışılabilir

AKP Grup Başkanı Abdullah Güler, bir televizyon programında gazeteci Fatih Atik’in sorularını cevaplandırırken, yeni anayasa…

27 Nisan 2024 09:06

2013’ten 2023’e Türkiye’nin ekonomik seyri

Türkiye ekonomisinin 10 yıllık seyri. Türkiye kişi başı gelirde alt ligde

27 Nisan 2024 08:54

Mevsimlik tarım işçileriyle ilgili yeni düzenleme

Mevsimlik tarım işçileri ile ailelerinin çalışma ve yaşam koşullarını düzenleyen cumhurbaşkanlığı genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı.

27 Nisan 2024 08:42

MEB “yeni müfredat” taslağını erişime açtı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) uzun süredir üzerinde çalışılan yeni müfredat taslağını kamuoyu ile paylaştı. Bir…

26 Nisan 2024 15:02
Reklam