Berna Laçin'den bir yanıt da kendisine 'münasebetsiz' diyen Ahmet Hakan'a...

AKP'lilerin hedefindeki oyuncu Berna Laçin'i, Ahmet Hakan da pas geçmedi. Ancak Laçin "idam cezası" ile ilgili paylaşımını "münasebetsizlik" olarak değerlendiren Hakan'a yanıtını verdi...

Berna Laçin'den bir yanıt da kendisine 'münasebetsiz' diyen Ahmet Hakan'a...

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, önceki gün attığı bir tweet nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan sanatçı Berna Laçin’i eleştirmişti. Laçin’den Hakan’a, geçmişte oyuncu Barış Atay’ın gözaltına alınmasına yol açan hedef göstermesi üzerinden manidar bir yanıt geldi.

Ahmet Hakan bugünkü yazısında her zamanki bilindik “hem nalına hem mıhına” vuran tavrıyla Berna Laçin hakkında soruşturma başlatılmasını eleştirirken, Laçin’in paylaşımı için ise “münasebetsizlik” dedi. Hakan yazısında “Berna Laçin’in yaptığı şey tek kelimeyle münasebetsizliktir. Fakat münasebetsizlik suç değildir ki! Münasebetsizlik kınanır, ayıplanır, esefle karşılanır falan… Savcının falan devreye girip soruşturma açılması da nereden çıktı!” diye yazdı.

Berna Laçin ise  yaptığı paylaşıma “münasebetsizlik” diyen Hakan’a şu ifadelerle yanıt verdi:

“Ahmet Hakan tabii ki benim gündemle ilgili de maddelerini sıralamış. En azından beni birilerine şikayet edip “şuna bi şey söyleyin” “şuna haddini bildirin” demediği için kendisine müteşekkirim😂 Başka “münasebetsizlikler” eylemiş ama olsun, biz onu zaten öyle kabul ettik”