Reklam
Kategoriler: Yaşam

Beşiktaş’ta silahlı saldırı

Reklam

Avukat Çağrı Göktaş oturduğu apartmandan dışarı çıktığı sırada bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Avukat Göktaş bacağına isabet eden kurşunlar sonucu yaralanırken, saldırgan ise kaçarak uzaklaştı.

Beşiktaş’ta bir avukat evinin önünde silahlı saldırıya uğradı. Saldırgan kaçarak uzaklaşırken bacağından yaralanan avukat, hastaneye kaldırıldı.

Olay Beşiktaş Etiler Mahallesi Toprakkale sokakta saat 08.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre avukat Çağrı Göktaş oturduğu apartmandan dışarı çıktığı sırada bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Avukat Göktaş bacağına isabet eden kurşunlar sonucu yaralanırken, saldırgan ise kaçarak uzaklaştı.

APARTMANDAKİ DOKTOR YARALIYA İLK MÜDAHALEYİ YAPTI

Silah sesleri duyan çevredeki bir işyerinin çalışanı Veli Demir ve apartmanda bulunan bir doktor yaralı avukatın yardımına koştu. Apartmandaki doktor tarafından kravatla yaralı bacaklarına tampon uygulanan Çağrı Göktaş ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayın ardından polis ekipleri apartman girişinde inceleme yaparak kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

“VURULDUM, VURULDUM” DİYE BAĞIRIYORDU

Olayın ardından yaralı avukata ilk müdahaleyi yapan işyeri çalışanı Veli Demir, “Sabahleyin geldim, dükkanımı açtım. Bir gürültü duydum. ‘Vuruldum vuruldum’ diye birisi bağırıyordu. Koştuk yardıma gitti. Apartmanda oturan doktor vardı. Hemen o geldi. Tampon yaptık yardımcı olduk. Avukat evinden çıktığı anda saldırgan birden elindeki silahla ateş etmeye başlamış, iki ayağından 4 el isabet almış. Saldırgan daha sonra kaçmış. Vuranı tanımıyormuş” dedi.

Bu haber en son değiştirildi 26 Şubat 2018 10:38 10:38

Reklam

Önceki Haberler

Ayhan Bora Kaplan soruşturması: Kılıçdaroğlu’nun eski danışmanı tutuklandı

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında tutuklananlar arasında eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eski danışmanı Ramazan…

20 Mayıs 2024 20:11

Netanyahu hakkında tutuklama kararı

Uluslararası Ceza Mahkemesı̇, İsraı̇l Başbakanı Binyamin Netanyahu ve İsraı̇l Savunma Bakanı Yoav Gallant hakkında hakkında…

20 Mayıs 2024 20:01

Zaharova’dan Kiev’e gözdağı: Hiçbir Zelenskiy formülü kurtuluş yolu olmayacak

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Kiev'in Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’in uluslararası kamuoyuna sunduğu sözde…

20 Mayıs 2024 19:44

İngiltere’den Julian Assange kararı

İngiltere'de Yüksek Mahkeme, WikiLeaks'in kurucusu Julian Assange'ın, ABD'ye iade davasına karşı temyiz başvurusu yapabileceğine hükmetti.

20 Mayıs 2024 19:36

YRP’li belediye ‘örf ve adetlere uygun kullanılmıyor’ diyerek kamelyaları kaldırdı

31 Mart yerel seçimlerinde AKP’den Yeniden Refah Partisi’ne geçen Palu Belediyesi’nin yeni başkanı Muhammet Septioğlu,…

20 Mayıs 2024 19:28

Ayhan Bora Kaplan davası: Sanık avukatları gazetecileri hedef aldı

Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne ilişkin 20'si tutuklu 61 kişi hakkında Ankara 32. Ağır Ceza…

20 Mayıs 2024 16:06
Reklam