Reklam
Kategoriler: ManşetMedya

‘Bir alternatif çıkarsa gücünüz gider’

Reklam

AKP’nin “küskün”lerin toplandığı, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’na yakınlığıyla bilinen Karar gazetesinde bugün, Sabah yazarı Melih Altınok’a yanıt niteliğinde ancak Ahmet Davutoğlu, Abdullah Gül gibi isimlerin yeni bir parti kuracağı söylentilerini daha da arttıracak bir yazı yer aldı.

Gazetenin yazarlarından Hakan Albayrak, “Yeni parti söylentisinin yol açtığı panik” başlıklı yazısında “Bazı eski AK Parti kurmaylarının ve AK Partili eski bakanların yeni bir siyasi parti hazırlığı içinde oldukları söyleniyor. Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan isimlerinin öne çıktığı bu söylentiler kimine göre umut, kimine göre kaygı verici. Kaygı ne kelime? Panik manzaraları sergileniyor” ifadelerini kullandı.

“AK Parti kökenli yeni bir parti kurulur mu kurulmaz mı, bilmem; Gül, Davutoğlu ve Babacan beraber hareket eder mi etmez mi, onu da bilmem; ama bunun söylentisi bile böylesine bir paniğe yol açabildiyse, iktidar çevreleri o mutasavver partiye epey şans tanıyor demektir” diyen Albayrak, sözlerini “Mevcut gücümüz alternatifsizliğe dayanıyor. Bir alternatif çıkarsa gücümüz tehlikeye girer’ diye düşünüyor olmalılar.” diyerek noktaladı.

Albayrak’ın alternatif olarak görüldüğü belirttiği Gül ve Davutoğlu, son olarak Sabah yazarı Melih Altınok’un ağır ithamıyla karşılaşmıştı. Altınok, 19 Aralık tarihli yazısında,  17-25 Aralık operasyonlarına destek verdiği gerekçesiyle Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu’nu hedef almış ve “Adalet yerini tam olarak bulacak?” diye sorarak üstü kapalı operasyon çağrısında bulunmuştu:

Reklam

Önceki Haberler

Hafıza-i Beşer | 18 Mayıs 1973: İbrahim Kaypakkaya işkencede katledildi

Dört ay boyunca süren sorgulaması sırasında defalarca işkenceye maruz kaldı. Mahkemeye çıkartılmasına az bir zaman…

18 Mayıs 2024 14:47

Harkov’da yeni gelişme

Rusya Silahlı Kuvvetleri, son bir günde Harkov bölgesinde bir yerleşim yerini daha kontrol altına aldığı…

18 Mayıs 2024 14:14

Rusya, Deutsche Bank’ın mülklerine el koydu

Rusya, Deutsche Bank'ın varlıklarına, hesaplarına ve mülklerine el koydu.

18 Mayıs 2024 14:03

Cumartesi Anneleri, 999. haftada da adalet istedi

Cumartesi Anneleri 999. haftada da Galatasaray Meydanı'nda bir araya geldi.

18 Mayıs 2024 13:50

Katil İsrail’den Türkiye’ye misilleme: Serbest ticaret anlaşmasını feshedeceğiz

İsrail, Türkiye'nin ticareti durdurma kararına karşılık olarak serbest ticaret anlaşmasını kaldıracağını açıkladı. İki ülke arasındaki…

17 Mayıs 2024 17:56

Menzil’in Karasu’daki tatil köyü tartışmaların odağında: Neden yıkılmıyor?

Sakarya'nın Karasu ilçesi Denizköy sahilinde bulunan Menzil cemaatine ait olduğu iddia edilen 'tatilköyü' tartışmalara yol…

17 Mayıs 2024 17:47
Reklam