CHP'li Özgür Özel: Siyasi hayatımın en keyifli günlerini yaşıyorum

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın seçim sonrasına dair "A, B, C planlarımız var" sözüne yanıt veren CHP'li Özgür Özel, "Seçimi takır takır alacağız, gidecekler" dedi.

CHP'li Özgür Özel: Siyasi hayatımın en keyifli günlerini yaşıyorum

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, 24 Haziran seçimlerinde, partisinin Meclis çoğunluğunu kaybetmesi durumuna ilişkin olarak, “A, B, C planlarımız var. Sistemi tıkayacak herhangi bir gelişmeye izin vermeyiz” sözlerine yanıt verdi.

Seçimlerde oyları çaldırmayacaklarını söyleyen Özel, “Seçimi kaybedince elbette gideceksin, sonuçları elbette tanıyacaksın. Seçimi takır takır alacağız, devir teslimi yapacaklar, gidecekler” dedi.

CHP’li Özel, CNN Türk’te katıldığı programda şunları söyledi: “A planımız kazanmak, B planımız kazanmak, C planımız kazanmak. O konuda her şey yolunda gidiyor. Erdoğan’ın kaybetmekten bahsetmesi önemli.Türkiye, seçilen iktidarın yönetimi devredip devretmemesi konusundaki soruyu 14 Mayıs 1950 gecesi geride bıraktı zaten. 1950’den 68 yıl sonra böyle bir şüphenin ülkenin cumhurbaşkanınca dile getiriliyor olması, AKP’nin demokrasiye yarattığı tahribatın itirafından başka bir şey değil. Seçimi kaybedince elbette gideceksin, sonuçları elbette tanıyacaksın. Seçimi takır takır alacağız, devir teslimi yapacaklar, gidecekler.”

“EN KEYİFLİ GÜNLERİM, TAM BİR UYUM VAR”

“Son 10 günkü ivmemiz beni daha da umutlandırıyor.” diyen Özel, “Büyük bir umut, büyük bir moral var. Muharrem İnce nereye gitse Genel Başkan nereye gitse bir insan seli ile karşılaşıyoruz. Çift santrfor oynuyoruz. Moraller çok yüksek, tam bir uyum var. Siyasi hayatımın en keyifli günlerini yaşıyorum. Bu seçimlerde oyları çaldırmayacağımıza, tarihin en yüksek katılım oranını yakalayacağımıza ve tarihi bir sonuç alacağımıza inanıyorum. Çılgın proje, çılgın proje diyorlar.. Bizim en çılgın projemiz, annelerin hepsinin birden çocuğunun geleceğini güvence altında hissettiği, eğitimden razı olduğu bir eğitim sistemini kurmak.” ifadelerini kullandı.