Gülay Mübarek'in davası yine ertelendi: Öldürülmekle ve tecavüzle tehdit edilmişti

Yaklaşık 3 yıldır eski erkek arkadaşı tarafından ölüm ve tecavüz tehditlerine maruz kalan Gülay Mübarek'in davası ikinci kez ertelendi.

Gülay Mübarek'in davası yine ertelendi: Öldürülmekle ve tecavüzle tehdit edilmişti

Yaklaşık 3 yıldır eski erkek arkadaşı tarafından ölüm ve tecavüz tehditlerine maruz kalan Gülay Mübarek’in davası bugün ikinci kez ertelendi. Mübarek’e karşı taciz ve ölümle tehdit suçlarını işlediği iddia edilen Erdoğan K. tutuksuz yargılanıyor.

Hatay’ın Antakya ilçesinde bir inşaat firmasında çalışan Gülay Mübarek, iddiaya göre yaklaşık üç yıl önce tanıştığı Erdoğan K. isimli şahıstan ayrıldıktan sonra sosyal medya üzerinden ölüm ve tecavüz tehditlerine maruz kaldı. Adana’da bir ilkokulda ücretli öğretmenlik yapan Erdoğan K. Gülay Mübarek’in şikayeti üzerine öğretmenlik görevinden alındı.

Tehdit ve tacizlerine devam eden Erdoğan K., hakkında Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yakalama kararı çıkartılması üzerine gözaltına alındı. Ancak gözaltı sonrası hakim karşısına çıkartılan Erdoğan K., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Tutuksuz yargılanan Erdoğan K.’nın 26 Haziran günü Hatay 3’üncü Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülmesi gereken ilk duruşması, hakimin izinli olması nedeniyle bugüne ertelenmişti. Gülay Mübarek’in katıldığı ancak sanık Erdoğan K.’nın gelmediği duruşma, bir kez daha hakimin izinli olması nedeniyle 13 Aralık gününe ertelendi.