İyi Parti'den Akşener'in evinin önündeki protestoyla ilgili açıklama

'İyi Parti',  Genel Başkan Meral Akşener'in İstanbul'daki evinin önünde dün gece bir grup tarafından slogan atılmasıyla ilgili açıklama yaptı.

İyi Parti'den Akşener'in evinin önündeki protestoyla ilgili açıklama

‘İyi Parti’,  Genel Başkan Meral Akşener’in İstanbul’daki evinin önünde dün gece bir grup tarafından slogan atılmasıyla ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, “Dün akşamdan bu yana, Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’in şahsında, Türk siyaseti, tarihinde örneği görülmemiş seviyesizlikte bir saldırı ile karşı karşıyadır. Yaptıklarının kendisine ve “büyüğüne” hatırlatılması karşısında söyleyecek sözü, savunacak kozu kalmayan Sn. Devlet Bahçeli sosyal medyada tehditler savurmuştur” denildi.

“Yaşananlar göstermiştir ki siyasi zeminde sözün bittiği, tuzun koktuğu eşiğe gelmiş bulunuyoruz. Bir kadını tehdit etmek, bir kadının yoluna pusu atmak, gece karanlığında bir kadının kapısına adam yollamak, geçtik Türk töresini, affettirmeye pek hevesli olduğu mafyanın raconunda bile yoktur” denilen açıklamada, “Türkiye’nin Erdoğan-Bahçeli ortaklığı tarafından derin bir siyasi, idari ve ekonomik krize sürüklenmesi karşısında, İYİ PARTİ’nin sözü ve duruşu milli vicdanda karşılık bulmuştur” ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, “Siyaset, bir Genel Başkan’ın evinin önüne gece yarılarında ana kuzularını göndererek yapılacak iş değildir. Tehdit ve üslupsuzluk, siyaseti sokak raconu seviyesine düşürmemelidir..Bu gün iktidarın ”her istediğimi yaparım” keyfiliğinin arkasında, şahsına yapılan onca hakareti sineye çekerek iktidara siyasi avans veren MHP Genel Başkanı’nın desteği vardır” vurgusu yapıldı.

Açıklama, “Siyasetin tüm kurum ve aktörlerini bu sorumsuzluğa tavır almaya davet ediyoruz” sözleriyle sonlandırıldı.