Reklam
Kategoriler: İç Açı

Kılıçdaroğlu ‘imam’lığa soyundu: İsraf haramdır, AKP’ye oy verirsen harama ortak olursun

Reklam

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın “Türkiye ekonomisinin 10 Ağustos günü bir yabancı ülke tarafından hedef alındığını öne süren” sözlerini gündeme getiren Kılıçdaroğlu, “Buradan Erdoğan’a sesleniyorum, Albayrak’a sesleniyorum, bir ülkenin başkentinde Türkiye’ye operasyon düzenleniyorsa bunu bize açıklamak zorundasınız. Açıklamazsanız yalan söylüyorsunuz.” demektir dedi.

CHP lideri, AKP’yi eleştirirken yine dini bir söyleme sarılarak “AKP iktidarı demek israf demektir! İsraf haramdır, AKP’ye oy verirsen harama ortak olursun!” demeyi de ihmal etmedi.

Kılıçdaroğlu’nun açıklamaları şöyle:

“SALDIRI HANGİ ÜLKEDEN?”

Sayın Berat Albayrak, dış güçlerden saldırı olduğunu söylüyor. Saldırılar bir ülkenin başkentinde planlandı diyor. Hangi ülkenin başkentinde T.C’ye karşı operasyon yapılıyor bunu bilmemiz lazım. Hep birlikte, topyekun mücadele etmemiz lazım. Albayrak gelsin açıklasın. Gelsin kapalı oturumda açıklasın, onu da reddettiler. Buradan AKP’nin genel başkanı Erdoğan’a sesleniyorum. Eğer bu ülkeyi açıklamazsanız yalan söylüyorsunuz demektir.

Eğer adalet denilen kavramı yıpratırsanız o zaman devleti çökertirsiniz. Biz kendi ülkemizde adaleti aramak zorundayız. Hakimlerin adaleti yıpratmaması için hukukun üstünlüğü ve vicdanına göre karar vermeleri gerekir. Hukukun üstündeki bir güce teslim olmuşsa gücün iradesini dağıtmış olur. Bir uyuşturucu baronu tutuklanmıştı. Ergenekon davasında gizli tanıktı. Sonra onun kumpas olduğu çıktı. Bu uyuşturucu baronu tekrar uyuşturucudan gözaltına alınıp tutuklandı. Sonra serbest bırakıldı. Hakim serbest bırakıyor. Savcı itiraz ediyor, ama sırra kadem bastılar. Hepsi gitti. Bu mudur adalet?

KAŞIKÇI CİNAYETİ

Adamlar Kaşıkçı’yı nasıl öldüreceklerini program yaptılar. Cesedi parçalandı, nerede olduğu belli değil. Bu işi yapan bütün uzmanlar geldiler, ellerini kollarını sallayarak yut dışına çıktılar. Siyasetin adalete gölge düşürdüğünü bir kez daha gördük. Niçin izin veriliyor katillerin gitmesine. Papaz nasıl yurt dışına gittiyse katiller de öyle gitti. Katilleri Suudi Kralının isteği üzerine serbest bıraktılar.

“TÜRKİYE BORÇ TUZAĞINDA”

Türkiye’nin ekonomik bağımsızlığı birilerin elinde. Tarıma bakın. Tükettiğimiz ne varsa batıdan geliyor. Et ithalatında AB’de dünya birincisiyiz. Sanayi aynı şekilde. Dışardan ham madde gelmezse üretim yapamazsınız. Türkiye, borç tuzağı içinde şu an.

“AK PARTİ’YE OY VEREN HARAMA ORTAKTIR”

AKP iktidarı demek israf demektir! İsraf haramdır, AKP’ye oy verirsen harama ortak olursun! AKP iktidarı pahalı gübre, pahalı mazot, emeklilikte yaşa takılmak, borç batağına sürüklenen esnaf demektir! Koşa koşa gittiniz oy verdiniz.

Bu haber en son değiştirildi 6 Kasım 2018 14:50 14:50

Reklam

Önceki Haberler

Hafıza-i Beşer | 18 Mayıs 1973: İbrahim Kaypakkaya işkencede katledildi

Dört ay boyunca süren sorgulaması sırasında defalarca işkenceye maruz kaldı. Mahkemeye çıkartılmasına az bir zaman…

18 Mayıs 2024 14:47

Harkov’da yeni gelişme

Rusya Silahlı Kuvvetleri, son bir günde Harkov bölgesinde bir yerleşim yerini daha kontrol altına aldığı…

18 Mayıs 2024 14:14

Rusya, Deutsche Bank’ın mülklerine el koydu

Rusya, Deutsche Bank'ın varlıklarına, hesaplarına ve mülklerine el koydu.

18 Mayıs 2024 14:03

Cumartesi Anneleri, 999. haftada da adalet istedi

Cumartesi Anneleri 999. haftada da Galatasaray Meydanı'nda bir araya geldi.

18 Mayıs 2024 13:50

Katil İsrail’den Türkiye’ye misilleme: Serbest ticaret anlaşmasını feshedeceğiz

İsrail, Türkiye'nin ticareti durdurma kararına karşılık olarak serbest ticaret anlaşmasını kaldıracağını açıkladı. İki ülke arasındaki…

17 Mayıs 2024 17:56

Menzil’in Karasu’daki tatil köyü tartışmaların odağında: Neden yıkılmıyor?

Sakarya'nın Karasu ilçesi Denizköy sahilinde bulunan Menzil cemaatine ait olduğu iddia edilen 'tatilköyü' tartışmalara yol…

17 Mayıs 2024 17:47
Reklam