Mısıroğlu, kendisini eleştiren CHP, MHP ve 'İyi Parti' liderlerine kitabını gönderdi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın 9 Kasım'da yaptığı ziyaretle ''Keşke Yunan galip gelseydi", "10 Kasım'da 9'u 5 geçe kenefe gidin" sözleri yeniden gündeme gelen Kadir Mısıroğlu, kendisine ve Diyanet'e eleştirilerde bulunan CHP, MHP ve 'İYİ Parti' liderlerine kargoyla kitabını gönderdi.

Mısıroğlu, kendisini eleştiren CHP, MHP ve 'İyi Parti' liderlerine kitabını gönderdi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın 9 Kasım’da yaptığı ziyaretle ”Keşke Yunan galip gelseydi”, “10 Kasım’da 9’u 5 geçe kenefe gidin” sözleri yeniden gündeme gelen Kadir Mısıroğlu, kendisine ve Diyanet’e eleştirilerde bulunan CHP, MHP ve ‘İyi Parti’ liderlerine kargoyla kitabını gönderdi.

Sebil Yayınevi tarafından 1966’da basılan, Mısıroğlu imzalı “Yunan Mezalimi” kitabı Kılıçdaroğlu’na, Bahçeli’ye ve Akşener’e kargo ile gönderildi.

AKP’li yayın organı YeniAkit’ten Faruk Arslan imzalı habere göre, kitaplar CHP Genel Merkezi’ne ulaştı. Aynı kitap MHP lideri Devlet Bahçeli ve ‘İyi Parti’ lideri Meral Akşener’e de gönderildi.

Kargoda gönderici kısmında ise, Kadir Mısıroğlu’nun müridi ve manevi torunu olarak bilinen Nurullah Mısıroğlu’nun isminin yazıldığı görüldü.