Volkan Konak'a silahlı saldırı

Şarkıcı Volkan Konak'a, İstanbul Ataşehir'de sahne aldığı barda, 'Sen vatan hainisin' diyen bir kişi ateş açtı.

Volkan Konak'a silahlı saldırı

Şarkıcı Volkan Konak, İstanbul Ataşehir’de sahne aldığı bir barda silahlı saldırıya uğradı.

Volkan Konak sahnede şarkı söylerken, bara elinde pompalı tüfeğiyle İsmail Ç. ve Seyfi D. isimli kişiler geldi. Girişte, mekanın sahibi olan amcası Nazif Ç’ye, “Vatan haini Volkan Konak’ı niye sahneye çıkardınız?” diyerek, bara ateş açtı.

Mermiler barın tavanına isabet ederken, İsmail Ç. ve Seyfi D’ye barın girişindeki korumalar müdahale etti. İsmail Ç. ve Seyfi D, daha sonra kaçtı.

DIŞARIDA VURULARAK YAKALANDI

Hürriyet‘in haberine göre, 2 kişiyi Metin Y. adlı bir kişi takip etti. Ataşehir Diş Hastanesi önünde 2 kişiyi yakalayan Metin Y. ve 2 kişi arasında kavga yaşandı.

Kavga sırasında Metin Y, Seyfi D’yi bacağından vurarak yaraladı. Polis, İsmail Ç. ve Metin Y’yi olaylarda kullandıkları silahlarla yakaladı. Seyfi D. hastaneye kaldırıldı. İsmail Ç’nin 6 kasten yaralama ve ateşli silahlar kanununa muhalefetten suç kaydı çıkarken, Seyfi D’nin tehdit ve hakaretten kaydı çıktı.

Polis soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Saldırıdan yara almayan kurtulan Volkan Konak ise programına kaldığı yerden devam etti.

VOLKAN KONAK’TAN AÇIKLAMA

Olayın ardından Volkan Konak, barın dışında bekleyen basın mensuplarına açıklama yaptı. Konak, “Sevgili dostlar benimle alakası yok. Ben sahnedeydim. Alkollü yerlerde olur böyle şeyler. Benimle bir alakası yok. Haberim yok, burada biri havaya ateş etmiş, gitmiş ama benimle ilgisi yok. Yaş günüm var. Dostlarım ve arkadaşlarımla, bir sıkıntı yok.” dedi.

Bir gazetecinin saldırganın ateş ederken söylediği iddia edilen ‘Vatan haini’ ifadesini hatırlatması üzerine de Konak, “Bana yapışmaz o. Ben çok detaylı duymadım. Dışarıda atmış” dedi.

 

http://gazetemanifesto.com/2018/02/22/volkan-konak-yaptigi-paylasim-nedeniyle-mi-saldiriya-ugradi/