AKP'li belediye başkan adayı seçim çalışmaları sırasında bıçaklandı

AKP'li ilçe belediye başkan adayı seçim çalışmaları yaptığı esnada bacağından bıçaklandı.

AKP'li belediye başkan adayı seçim çalışmaları sırasında bıçaklandı

AKP’li ilçe belediye başkan adayı seçim çalışmaları yaptığı esnada bacağından bıçaklandı.

AKP Seyhan İlçe Belediye Başkan Adayı Fikret Yeni, seçim çalışmaları yaptığı sırada bacağından bıçaklandı. Yeni’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Adana’da AKP’nin Merkez Seyhan İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıkladığı AKP İl eski Başkanı Fikret Yeni, seçim çalışmaları sırasında bacağından bıçaklanarak yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan Yeni’nin sağlık durumunu iyi olduğu belirtildi.

İddialara göre, önceki dönem AKP Adana İl Başkanı olan Fikret Yeni, partisince merkez Seyhan ilçesinde bir restoranda düzenlenen toplantıya katıldı. Burada yanına gelen M.A, önce Yeni ile bir süre sohbet etti, daha sonra bağırarak yanında getirdiği bıçakla Yeni’yi yaraladı. Bu sırada M.A’ya partililer müdahale etmeye çalıştı. Müdahale sırasında parti üyesi Abdullah Altun da M.A’nın savurduğu bıçakla yaralandı.

Ambulansla Seyhan Devlet Hastanesine kaldırılan Yeni’nin ve Altun’un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştirdiği ileri sürülen M.A’yı yakalamak için çalışma başlattı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, bacağından bıçaklanan AKP’nin Seyhan Belediye Başkan adayı Avukat Fikret Yeni’yi kaldırıldığı hastanede ziyaret etti. Hastane çıkışında açıklama yapan Vali Demirtaş, Yeni’nin sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, “Sağlık durumu çok iyi. Kendisini hastanede ziyaret ettik. Olayın failini tespit ettik. İnşallah kısmet olursa en yakın zamanda yakalayacağımızı düşünüyorum. Restoranda ciddi bir şey de yok aslında. Geliyor ‘merhaba’ diyor bıçağı çekiyor. İnşallah bizde yakalamaya çalışıyoruz” dedi.