Reklam
Kategoriler: İç Açı

AKP’li belediyeler Ülkü Ocakları başkanlarını temizlik görevlisi yaptı, MHP’den ‘sert’ uyarı geldi

Reklam

‘Cumhur İttifakı’nın yerel seçimlerde ortak aday göstermeyerek birbirine karşı yarıştığı Kastamonu’da gerginlikler seçimden sonra da sürüyor.

Edinilen bilgiye göre ile bazı ilçelerde seçilen AKP’li ilçe belediye başkanları, ülkü ocakları başkanlarını belediyelerde “temizlik görevlisi” yaptı. Bunun üzerine MHP il yönetiminden tepki açıklaması geldi.  MHP Kastamonu İl Başkanı Yüksel Aydın, “Cumhur İttifakı diyoruz, hatır onun hatırı bizim asabımızı bozmayın” derken, konuyu Ankara’ya taşıma “uyarı”sı yaptı.

“DALIMIZI KIRARSANIZ…”

Aydın’ın açıklaması şöyle:

“İlçe Belediye Başkanlarını tekrar uyarmak istiyorum, yöneticileri de dahil. Sadece iki isim söyleyeceğim, Bozkurt ve İnebolu’da ülkü ocakları başkanlarımızı çöpe verdiler. Bunun bizde farklı anlamları var. Sayın Belediye Başkanları biz bunu farklı anlıyoruz, farklı algılıyoruz. Cumhur İttifakı diyoruz, hatır onun hatırı bizim asabımızı bozmayın. Ben sizi uyardım, il başkanınızı uyardım. Bizim ocak başkanımızın yerini değiştir ama çöpe veremezsin. Bu hatadan dönün. Gerekirse bunu Ankara’ya taşırım. Bu lüzumsuzluğu yapmaya devam ederseniz bunun karşılığında vereceğimiz cevap çok ağır olur, kaldıramazsınız bunu bilin. Sizin de Kastamonu Belediyesinde akrabalarınız var, eşleriniz, çocuklarınız var bir tanesini rencide mi etmişiz. Bir tanesine lüzumsuz bir davranışımız mı olmuş. Onun için kendinize çeki düzen verin bizi de böyle konuşmak zorunda bırakmayın. Bu konuda son söz de şu olsun ‘Dalımızı kıranın, ağacını kökünden söker atarız’ haberiniz olsun.”

AKP ve MHP, seçim öncesi de belediyedeki yolsuzluk iddiaları nedeniyle davalık olmuştu:

Bu haber en son değiştirildi 1 Mayıs 2019 08:26 08:26

Reklam

Önceki Haberler

Adana Demirspor taraftarı 1 Mayıs’ı selamladı

Adana Demirsporlu taraftarlar, “Her sokakta izin, bu memleket bizim!” ve “Working Class Hero” (İşçi sınıfının…

27 Nisan 2024 09:30

Protokol skandalı: AKP’liye koltuk var CHP’liye yok!

Mardin’in Yeşilli ilçesinde 23 Nisan’da düzenlenen resmî törende AKP’li ilçe başkanına protokolde koltuk verilirken, CHP…

27 Nisan 2024 09:19

AKP Grup Başkanı Güler: Partili cumhurbaşkanı’ tartışılabilir

AKP Grup Başkanı Abdullah Güler, bir televizyon programında gazeteci Fatih Atik’in sorularını cevaplandırırken, yeni anayasa…

27 Nisan 2024 09:06

2013’ten 2023’e Türkiye’nin ekonomik seyri

Türkiye ekonomisinin 10 yıllık seyri. Türkiye kişi başı gelirde alt ligde

27 Nisan 2024 08:54

Mevsimlik tarım işçileriyle ilgili yeni düzenleme

Mevsimlik tarım işçileri ile ailelerinin çalışma ve yaşam koşullarını düzenleyen cumhurbaşkanlığı genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı.

27 Nisan 2024 08:42

MEB “yeni müfredat” taslağını erişime açtı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) uzun süredir üzerinde çalışılan yeni müfredat taslağını kamuoyu ile paylaştı. Bir…

26 Nisan 2024 15:02
Reklam