Reklam
Kategoriler: İç Açı

AKP’li Özhaseki: Biz hizmetten yanayız, karşımızda FETÖ ve PKK var

Reklam

31 Mart yerel seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı seçimini CHP’li rakibi Mansur Yavaş’a karşı kaybeden AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma programa katıldı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın da katıldığı programda konuşan Özhaseki, İstanbul seçimlerine ilişkin konuşurken provokatif ifadeler kullandı.

“İstanbul’da bildiğiniz gibi 23 Haziran’da bir seçim var. Hepimizin gayreti gerekiyor. Herkes eşini, dostunu, akrabasını arayarak mutlaka sandıklara götürmesi gerekiyor.” diyen Özhaseki, “Yıllar içerisinde mutlaka kırgınlıklar, küskünlükler ve hatta alınganlıklar olabilir. Ancak kıyasıya bir mücadelenin içerisindeyiz. Bu mücadelede bizler tarafız. Bizim tarafımız Milletten yana, Devletten yana, bizim tarafımız insanlardan ve hizmetten yana. Karşıya bakarsanız FETÖ’cü alçakları, PKK’lı katilleri görürsünüz.” sözlerine yer verdi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ise konuşmasında “Bu zamanlarda yapacağımız öncelikli iş birlik ve beraberlik. Tarihimizden, milli ve manevi değerlerimizden güç almak suretiyle ileriye bakmak için modern araçları modern imkânları kullanmak suretiyle bu ülkeye bu millete 82 milyon asil millete borcumuzu ödememiz lazım. Terörle mücadelemiz azim ve kararlıkla sürmektedir, ordumuz gece demedin gündüz demeden mücadelesini kararlılıkla sürdürmektedir, Hep birlikte asil milletimizi terör belasından kurtulacağız.” ifadelerini kullandı.

Bu haber en son değiştirildi 3 Haziran 2019 23:32 23:32

Reklam

Önceki Haberler

İSİG Meclisi’nden genç işçiler raporu: Yoksulluk, güvencesizlik ve geleceksizlik kıskacında 2500 genç işçi yaşamını yitirdi

İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi son on yılda yaşanan genç işçi ölümlerinin çarpıcı verilerini…

19 Mayıs 2024 19:09

Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nde darbe girişimi

Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde, ordu, sabah saatlerinde başlayan bir darbe girişiminin güvenlik güçleri tarafından bastırıldığını duyurdu.

19 Mayıs 2024 18:47

“Yeni Kaledonya’nın emperyalizme karşı bağımsızlık mücadelesinin yanındayız”

Türkiye Komünist Hareketi, Yeni Kaledonya'da Fransız emperyalizmine karşı yürütülen bağımsızlık mücadelesini destekleyen bir açıklama yayımladı.

19 Mayıs 2024 18:40

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında 7 şüpheliye tutuklama talebi

Ankara Cumhuriyeti Başsavcılığı, Ayhan Bora Kaplan suç örgütü soruşturması kapsamında aralarında emniyet görevlilerinin de bulunduğu…

19 Mayıs 2024 18:29

İran Cumhurbaşkanı Reisi’yi taşıyan helikopter kaza yaptı: Reisi ve İran Dışişleri Bakanı’na henüz ulaşılamadı

Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’nin konvoyundaki helikopterlerden biri kaza geçirdi. Yardım ekipleri kazanın yaşandığı bölgeye ulaşmaya çalışıyor.…

19 Mayıs 2024 18:24

Hafıza-i Beşer | 18 Mayıs 1973: İbrahim Kaypakkaya işkencede katledildi

Dört ay boyunca süren sorgulaması sırasında defalarca işkenceye maruz kaldı. Mahkemeye çıkartılmasına az bir zaman…

18 Mayıs 2024 14:47
Reklam