Akşener: Evine ekmek götürmekten başka derdi olmayan teröristler iyi misiniz?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve 'İyi Parti' Genel Başkanı Meral Akşener Denizli'de ortak miting düzenledi.

Akşener: Evine ekmek götürmekten başka derdi olmayan teröristler iyi misiniz?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ‘İyi Parti’ Genel Başkanı Meral Akşener, Denizli’de ortak miting düzenledi. Akşener, “İstanbul’u aldık, Ankara zaten alındı. Balıkesir’i alacağız. Mersin’i de kusura bakmayın ama alıyoruz.” ifadelerini kullandı.

İki partinin ortak adayı Ümit Bahtiyar’ın konuşmasının ardından söz alan Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından satır başları şöyle:

İsterseniz bir soruyla başlayalım. 20 yıldır Denizli’yi yönetiyorlar. Hangi sorunu çözdüler. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı adayımız konuştu. Üretimden bahsetti. Denizli’nin üretme gücü var. Bu gücü iyi kanalize ettiğimiz zaman sorunları çözeriz.

Birlikteliğe, birlikte yaşamaya, huzura, üretime ihtiyacımız var. Bunu sağlamaya söz veriyoruz size. Üretimi büyüteceğiz. İşsizlikle mücadele edeceğiz. Denizli Kuvay-ı Milliye ruhunun aktığı bir kenttir.

Çiftçilerin sorunu var. Mazota zam yaptılar, gübreye zam yaptılar, ilaca zam yaptılar. Fiyata zam yapmayacaksın diyor. Kendi vatandaşına türedi diyen bir Cumhurbaşkanı var.

Sizinle alay eden kişiye sandıkta ders verin. Tanzim satışlar varlık kuyrukları ise, kuyruğa girenler varlıklı ise sen neden orada değilsin. Vallahi o varlık kuyruğu olsa, gece uyumaz sabah erkenden kuyruğa girer.

Bizim iş birliğimiz demokrasi işbirliği, vatanın birlik bütünlüğü işbirliği, bayrak işbirliği. Bizim mücadelemiz, güzel Türkiye, kadın erkek eşitliği, hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği Türkiye, bizim mücadelemiz Mustafa Kemal Atatürk’ün çağdaş Türkiye mücadelesidir.

Meral Akşener’in konuşmasından satır başları şöyle:

Cumhurbaşkanı’nın terörist dediği Denizliler nasılsınız? İyi misiniz? Evine ekmek götürmekten başka derdi olmayan teröristler iyi misiniz? Şakası bile kötü. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı 11 milyon oyu olan CHP’ye, 5 milyon oyu olan İyi Parti’ye 1 milyona yakın seçmeni olan Demokrat Parti’ye terörist dedi. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı 18 milyon seçmene ‘terörist’ dedi.

31 Mart’ta seçim bitecek, 1 Nisan’da aynı yerden alışveriş yapacaksınız, ezan saatini kahvelerde birlikte bekleyeceksiniz. Bu bir yerel seçim. Ne sayın Erdoğan, ne sayın Kılıçdaroğlu, ne ben, ne sayın Bahçeli teraziye çıkmayacak. Siz muhtar seçeceksiniz. Yerel seçime Mehter Marşı ile Ya Allah götüren bu dili cezalandıracaksınız.

İstanbul’u aldık, Ankara zaten alındı. Balıkesir’i alacağız. Mersin’i de kusura bakmayın ama alıyoruz.

Antalya’yı unuttum. Kemal bey sağ olsun beni düzeltir. Öyle bir ilişkimiz var.

31 Mart gecesi çıkacak diyecek ki, “Sayın milletim verdiğimiz mesajı aldım” sonra damat attaya gidecek. Bakanlar gidecek. Ekonomi Bakanı gidecek. Tarım Bakanı gidecek.