Reklam
Kategoriler: İç Açı

Akşener’den Erdoğan’a: Bu işten kaçamazsın, ‘iti öldürene sürütürler’

Reklam

‘İyi Parti’ Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Partisinin grup toplantısında konuşan Meral Akşener, hakkında açılan ‘FETÖ’ soruşturması için, “Hodri meydan! Siyasi ayak kimmiş diye soruyoruz, siz ‘ne ayak’ diyorsunuz. Ben bu soruşturmayı Türkiye’de FETÖ ile mücadele denen o ortaoyunu perdesini yıkmak için kendime vesile olarak görüyorum. Tek bir şey istiyorum. Kaldırın gizlilik kararını beni ifadeye çağırın anlatayım her şeyi, araştırılsın FETÖ’nün siyasi ayağı. Kim kimin döşeğinde yatmış, konuşalım araştırılsın. Kimler turizm acentesi gibi uçak dolusu adamları bunların inine göndermiş konuşalım araştırılsın. Gece ‘babam hocaefendi için namaza kalkıyor’ diyen damat kimmiş konuşalım araştırılsın. Zamanında Meral Akşener’i dinlemediğiniz konuşalım araştırılsın. Hala siyaset yapan ortakların partilerinde çocuklarını FETÖ’nün adamlarına ABD’de okutup paralarını ödetenler kimmiş konuşalım araştırılsın. Yargıyı nasıl, hangi saiklerle FETÖ’ye teslim ettiniz konuşalım araştırılsın. Size 4 yaveri kim verdi 4’ü nasıl FETÖ’cü çıktı konuşalım araştırılsın.” dedi.

“Sayın Erdoğan bana yaptıklarımız için neden teşekkür etmiyorsun diye soruyor.” diyen Akşener, “Sen yol yaptın diye teşekkür isteyemezsin. Allah 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü yapanlardan razı olsun. Sen yapsaydın Asya ile Avrupayı birbirine bağladık diye teşekkür beklerdin. O ballı ihaleleri alanlar teşekkür etsin sana. Milletin cebinde o köprülerden geçecek para bırakmadın. Gençlerin işi, araba alacak parası yok. Onlar için ne yaptın? Ne zaman Suriyeliler evine döner o zaman teşekkür ederim. Milletin kanını emen hırsızlardan hesap sorarsanız o zaman teşekkür ederim. 3-5 müteahhidin cebini doldurdun diye teşekkür etmem.” ifadelerini kullanduı.

Akşener, “Yarın Osman Öcalan’a yaptığınız gibi TRT’yi Pensilvanya’ya göndermenizin önüne geçmek için konuşalım araştırılsın. Bu işten öyle kolay kaçamazsın Sayın Erdoğan. Anadaolu’da bir söz vardır. İti öldürene sürdürürler.” diye konuştu.

Bu haber en son değiştirildi 2 Temmuz 2019 15:25 15:25

Reklam

Önceki Haberler

Zonguldak’ta maden ocağında göçük: 1 işçi hayatını kaybetti

Maden ocağında meydana gelen göçükte kalan iki işçiden biri hayatını kaybetti.

14 Mayıs 2024 20:09

Sakarya’da iş cinayeti: Boya varilinin patlaması sonucu bir işçi hayatını kaybetti

Boya varilinin patlaması sonucu yaralanan 3 orman işçisinden biri, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

14 Mayıs 2024 19:59

İstanbul’da suya zam

İstanbul'da İSKİ'nin teklifi ile suya yüzde 36 ile 53 arasında zam yapıldı. Birinci kademe su…

14 Mayıs 2024 19:52

AKP’li Şahin aylardır engelli sporcuların ödülünü vermiyor

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı AKP’li Fatma Şahin, 7 ay önce söz vermesine rağmen Ampute Futbol…

14 Mayıs 2024 17:41

TCMB Başkanı Karahan: Manşet enflasyonda belirgin bir düşüşün eşiğindeyiz

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan enflasyonla mücadele için yürüttükleri çalışmalara değindi, manşet enflasyonda belirgin bir…

14 Mayıs 2024 16:32

Gezi davasında kritik gelişme

Osman Kavala'nın da sanıkları arasında olduğu Gezi Parkı Davası'nda mahkeme heyeti değiştirildi.

14 Mayıs 2024 16:25
Reklam