Reklam
Kategoriler: İç Açı

Borcunu ödemeyen AKP’li belediyenin elektriği kesildi

Reklam

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), yıllardır ödenmeyen elektrik borçları nedeniyle Tatvan Belediyesi’ne verilen elektrik arzının durdurulmak zorunda kalındığını duyurdu.

VEDAŞ’tan yapılan açıklamada, “Tatvan Belediyesi’nin yıllardır ödenmeyen elektrik borçları nedeniyle, belediye yönetimleri ile yapılan tüm iyi niyetli görüşmeler ve yazışmalara rağmen, borcun ödenmesi ile ilgili olarak herhangi bir gelişme sağlanamamıştır. Tahsilatın yapılamaması nedeniyle belediyeye verilen elektrik enerjisinin bedeli, şirketimiz tarafından kredi kullanılarak elektrik üretim şirketlerine ödenmiştir” denildi. Söz konusu gerekçelerle de Tatvan Belediyesine verilen elektriğin durdurulmak zorunda kalındığı duyuruldu.

Sözcü’de yer alan habere göre; işletme binalarının belediye tarafından mühürlendiğini hatırlatan şirketin açıklaması şöyle devam etti:

“Tatvan Belediye yönetimi, yaklaşık 30 yıldır aynı yerde hizmet veren işletme binamızı ruhsatsız olduğu gerekçesiyle mühürleme kararı almıştır. Bundan dolayı çıkacak arızalar ve yapılması gereken tüm abonelik iş ve işlemleri Bitlis İl Müdürlüğümüz tarafından yapılacaktır. Arızaların giderilememesi ya da geç giderilmesinden ve hizmetlerin aksamasından Tatvan Belediyesi sorumlu olacaktır. Şirketimizden kaynaklanmayan bu olumsuzluklardan dolayı müşterilerimizden özür dileriz. Tüm Tatvan halkına saygıyla duyurulur.”

Bu haber en son değiştirildi 24 Eylül 2019 09:46 09:46

Reklam

Önceki Haberler

Denizlerin mücadelesi neydi?

"Şüphesiz onların yaptıklarını bir kaç sayfaya sığdırmak mümkün değil fakat yine de onların bunu ne…

6 Mayıs 2024 12:56

TKH: Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan’ı unutmadık…

Türkiye Komünist Hareketi ve TKH Gençliği, 6 Mayıs 1972'de idam edilen Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan…

6 Mayıs 2024 12:49

Barbar İsrail, Refah’ın doğusunu boşaltmaya başladı: Müdahaleye hazırlanıyor

İsrail Devlet Televizyonu KAN son dakika haberi geçti. İsrail Devlet Televizyonu KAN'a göre İsrail ordusu,…

6 Mayıs 2024 11:19

Fransa genelinde liseliler yarın Gazze’ye destek mitingi düzenleyecek

Fransa genelindeki Gazze’ye destek amacıyla düzenlenen protestolar liselere de yayıldı. Ülke genelindeki onlarca lisede yarın…

6 Mayıs 2024 11:06

Cambazın numarası bitmez

"Topluma sunuluş biçimiyle problemin ele alınış çekline bakınca, içinden geçtiğimiz küresel sorunlar ve sıkıntılardan sistem…

6 Mayıs 2024 11:01

Ulaş Karadağ yazdı: 1 Mayıs, Lenin, liberalizm ve demokrasi

Sonuç olarak, Lenin gibi söylenecek olursa eğer, bugün CHP’nin Saraçhane'yi AKP Genel Merkezi'ne giden durak…

5 Mayıs 2024 18:41
Reklam