Dr. Eraslan'dan bilim dışı yöntemlere övgü: "Doktor hata yapar, sülük yapmaz"

Doktar Eraslan, tedavi yöntemi olarak kullandığı sülüğe ilişkin, “Doktor hata yapar sülük hata yapmaz” dedi.

Dr. Eraslan'dan bilim dışı yöntemlere övgü:

TV O kanalında yayınlanan, “Dr. Mustafa Eraslan ile Geçmişten Geleceğe Sağlık” isimli programda, Doktor Mustafa Eraslan’ın yaptığı konuşma dikkat çekti.

“Alternatif Tıp” denen, modern tıp uygulamalarının dışındaki alana ilişkin konuşma yapan doktor Eraslan, “Doktor hata yapar sülük hata yapmaz” dedi.

HEPİMİZ HATA YAPABİLİRİZ AMA SÜLÜK YAPMAZ

Sülük tedavisinden övgüyle söz eden Eraslan, “sülük asla hata yapmaz. Öyle bir yaratılmıştır ki o, sadece vazifesi neyse onu yapar onun dışında hiçbir şeye karışmaz. Bu kadar mübarek bir hayvandır. Hepimiz hata yapabiliriz ama sülük hata yapmaz” ifadelerini kullandı.

Mustafa Eraslan’ın doktorlarla sülükleri karşılaştırması ve tedavi yöntemi olarak kullandığı sülüğe ilişkin sözleri, tepkilere de neden oldu.

AYNI DOKTOR “HASTALIK ORUCA ENGEL DEĞİL” DEMİŞTİ

Daha önce de doktorlar tarafından oruç tutmasında sakınca görülen bazı hastaların haricinde kalanların oruç tutması gerektiğini belirten Eraslan, orucun en sağlıklı ibadetlerden biri olduğunu söylemişti. Dr. Eraslan, “Benim veya başka bir doktorun tedavi edemediği hastalık oruç sayesinde son bulabilir” ifadelerini kullanmıştı.