Reklam
Kategoriler: Yaşam

Eskişehir’de bir kadın, hakkında uzaklaştırma kararı bulunan eski eşinin satırlı saldırısına uğradı

Reklam

Eskişehir’de, 24 yıllık evli ve 2 çocuk sahibi Yalçın Özalpay ile Ayşe Tuba Arslan, yaklaşık 6 ay önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandı. Ayşe Tuba Arslan, eşinden şiddet gördüğü için Eskişehir Cumhuriyet Savcılığı’na başvurarak uzaklaştırma kararı aldı.

Anaokulunda aşçı yardımcısı olarak çalışan Ayşe Tuba Arslan akşam saatlerinde işten çıktıktan sonra minibüse binip Odunpazarı ilçesindeki Atatürk Bulvarı’na geldi. Burada minibüsten inen Ayşe Tuba Arslan’ı takip eden Yalçın Özalpay elindeki satırla eski eşine saldırdı.

Arslan’ı aldığı darbelerle yüzünden ve kafatasından ağır yaralandı. Olayı gören mahalleli Özalpay’a saldırırken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Başından yaralanan Özalpay, yaklaşık 100 metre kaçtıktan sonra bir otomobilin önüne oturdu. Saldırgan bu sırada gelen polis ekiplerince elindeki satırla yakalanarak gözaltına alındı.

DURUMU KRİTİK

Ağır yaralanan Ayşe Tuba Arslan, gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalesinin arıdndan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan Arslan’ın Yoğun Bakım Ünitesi’ne tedaviye alındığı bildirildi.

Satırlı saldırgan Yalçın Özalpay, Eskişehir Şehir Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilerek tedavi edildi. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, gazetecilerin görüntü almaması için Özalpay’ı hastanenin arka kapısından gizlice çıkardı.

BABA ARSLAN: ÖLÜMLE TEHDİT EDİYORDU, DEFALARCA ŞİKAYETÇİ OLDUK

Ayşe Tuba Arslan’ın 68 yaşındaki babası Serdar Arslan, kızının sürekli rahatsız edildiğini belirterek daha öncesinde Özalpay’ın kendilerini de pompalı tüfekle vuracağını söyleyerek tehdit ettiğini söyledi.

Arslan, Özalpay’dan defalarca şikâyetçi olduklarını belirterek “Bununla çok mahkemelik olduk biz. Ben şikâyetçi oldum. Kızım şikâyetçi oldu. Çalıştığı iş yerinde kızımı rahatsız etti. Yolda, çarşıda, pazarda nerede gördüyse kızıma hakaretler etti. Aileme, bana, çocuklarıma hakaret etti. Bizi pompalı tüfekle vuracağını söyledi. Bizi de tehdit ediyordu.” dedi.

‘SATIRLA KAFASINA İKİ KEZ VURMUŞ, YÜZDE YÜZ ÖLÜM DİYORLAR’

Baba Arslan, Ayşe Tuba Arslan’ın durumuna ilişkin ise ”Kızımın beyninde ödem ve kanama olmuş. Tansiyonu düşmüş. Kanın durmasını bekliyorlar. Yüzde yüz ölüm durumu var. Çünkü satırla kafasına iki sefer vurmuş ve beyin dışarı çıkmış. Beyin hava alınca ödem oluşmuş. Yüzüne de satır vurmuş dudağına kadar. Elleri ve kolları paramparça. Belki 20 kere şikâyet ettik. Sürekli git gel. Sürekli şikâyet ettik. Söylediği kelimeleri gidip inkâr ediyor. Şahidimiz olmadığı için takipsizlik kararı geliyor” açıklamalarında bulundu.

Bu haber en son değiştirildi 12 Ekim 2019 18:13 18:13

Reklam

Önceki Haberler

Hafıza-i Beşer | 18 Mayıs 1973: İbrahim Kaypakkaya işkencede katledildi

Dört ay boyunca süren sorgulaması sırasında defalarca işkenceye maruz kaldı. Mahkemeye çıkartılmasına az bir zaman…

18 Mayıs 2024 14:47

Harkov’da yeni gelişme

Rusya Silahlı Kuvvetleri, son bir günde Harkov bölgesinde bir yerleşim yerini daha kontrol altına aldığı…

18 Mayıs 2024 14:14

Rusya, Deutsche Bank’ın mülklerine el koydu

Rusya, Deutsche Bank'ın varlıklarına, hesaplarına ve mülklerine el koydu.

18 Mayıs 2024 14:03

Cumartesi Anneleri, 999. haftada da adalet istedi

Cumartesi Anneleri 999. haftada da Galatasaray Meydanı'nda bir araya geldi.

18 Mayıs 2024 13:50

Katil İsrail’den Türkiye’ye misilleme: Serbest ticaret anlaşmasını feshedeceğiz

İsrail, Türkiye'nin ticareti durdurma kararına karşılık olarak serbest ticaret anlaşmasını kaldıracağını açıkladı. İki ülke arasındaki…

17 Mayıs 2024 17:56

Menzil’in Karasu’daki tatil köyü tartışmaların odağında: Neden yıkılmıyor?

Sakarya'nın Karasu ilçesi Denizköy sahilinde bulunan Menzil cemaatine ait olduğu iddia edilen 'tatilköyü' tartışmalara yol…

17 Mayıs 2024 17:47
Reklam