Reklam
Kategoriler: Medya

Fatih Altaylı’dan sert ‘nankörlük’ yazısı

Reklam

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, 23 Haziran seçim sonuçlarının ardından partilerini desteklemeyenleri ‘nankörlük’le itham eden AKP’lilere yönelik sert bir yazı kaleme aldı.

Son dönemde AKP’ye yönelik eleştirel söylemlerini arttırdığı gözlenen Altaylı, bu yazısında sözkonusu kesimlere yüklenirken “Ulan, bu ülkeyi kuran, memleketin namusunu onurunu kurtaran, sata sata bitiremediğiniz her şeyin temelini atan adama sövüp duruyorsunuz yıllardır. Buna nankörlük demeyeceksiniz de. Üç tünel üç köprüye memleketin anahtarını vermemek nankörlük olacak öyle mi!” dedi.

Altaylı’nın “Nankörlük” başlıklı yazısında ilgili bölüm şöyle:

“Gördüğüm manzara şudur: Kimsenin hiçbir şeyden ders aldığı yok. Tam aksine herkes kendinden başka her şeyi suçluyor. İktidar partisinde İstanbul ‘Yerel’hezimeti sonrası, faturayı kendine kesemeyen ‘Sorumlular’ seçmene hakarete başladılar. Özeleştiridense, seçmen eleştirisi daha kolay çünkü. En genel suçlama ise ‘Seçmen nankör’. Onca hizmet yapılmış, duble, triple yollar, alttan yollar, üstten yollar, köprüler, bir daha köprüler, havalimanları, her şey ama her şey yapılmış ama buna rağmen ‘Nankör seçmen’ İmamoğlu’na oy vermiş.

***
Ulan, bu ülkeyi kuran, memleketin namusunu onurunu kurtaran, sata sata bitiremediğiniz her şeyin temelini atan adama sövüp duruyorsunuz yıllardır. Buna nankörlük demeyeceksiniz de. Üç tünel üç köprüye memleketin anahtarını vermemek nankörlük olacak öyle mi! Hem bu kadar da üzülmeyin.

Bu işte gitmek de var geri gelmek de. Yeter ki, seçmeni bu kadar da kötülemeyin. O nankör dedikleriniz yarın yine getirir isterse. Buna da demokrasi denir. Bu nankörlük dediğiniz anayasalara bile konulmuştur bu nedenle. İki dönem kuralı diye. Yoksa onu da laf olsun diye koyuldu mu zannedersiniz. Sizi gidi trol sürüsü…”

Reklam

Önceki Haberler

Sanayi sitesinde toprak kayması: 2 işçi toprak altında kaldı

İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan 2 işçi hastaneye kaldırıldı.

21 Mayıs 2024 20:45

Ayhan Bora Kaplan davası: Tutuklu emniyet görevlilerinin dinlenilmesi talepleri reddedildi

20'si tutuklu 61 sanığın yargılandığı Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne ilişkin davada mahkeme, operasyonları yapan…

21 Mayıs 2024 16:43

Hazine, 46,3 milyar lira borçlandı

Hazine ve Maliye Bakanlığı, bugün düzenlenene 2 ihalede 46,3 milyar lira borçlandı.

21 Mayıs 2024 16:39

Haklarını arayan inşaat işçileri jandarmanın müdahalesi sonrasında köprü üzerinde intihara kalkıştı

Aylardır biriken ücretlerini almak için mücadele eden İYİ-SEN üyesi inşaat işçileri, jandarmanın engellemeleri sonrası henüz…

21 Mayıs 2024 15:59

Beşar Esad’ın eşi Esma Esad’a lösemi teşhisi konuldu

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın eşi Esma Esad'a lösemi teşhisi konulduğu açıklandı. Yapılan açıklamada, Esad'ın…

21 Mayıs 2024 15:12

AYM’den Gar Katliamı kararı: Valilik ve Savcılık haklı bulundu

AYM, Ankara Gar Katliamı’nda sorumluluğu olan kamu görevlilerinin yargılanmasına ilişkin başvuruda kararını verdi. AYM, soruşturmaya…

21 Mayıs 2024 14:39
Reklam