Hazine ve Maliye Bakanlığı, seçimlerden hemen önce önümüzdeki üç ay içerisinde iç piyasadan toplam 34.3 milyar lira borçlanma yapacak.
Bakanlıkça planlanan iç borçlanmanın toplam gideri 40.7 milyar lira olacak şekilde belirlendi.
İç borç servisi, borçlanmadan doğan faiz ve komisyon gibi giderleri ve varolan borcun vadesinin uzatılması gibi konuları da kapsıyor.
Programa göre Hazine, şubat ayı içerisinde toplam 22.8 milyar liralık iç borç servisine karşılık toplam 17 milyar liralık iç borçlanma yapacak. Mart ayı içerisinde toplam 15.3 milyar liralık iç borç servisine karşılık toplam 14.5 milyar liralık iç borçlanma yapılması programlanmakta iken, Nisan ayı içerisinde ise toplam 2.6 milyar liralık iç borç servisine karşılık toplam 2.8 milyar liralık iç borçlanma yapılacağı öngörüldü.
YÖK üniversitelere bir yazı göndererek ders boykotu çağrısında bulunan akademisyen, idari eleman ve öğrenciler hakkında…
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP'nin olağanüstü kurultayını hedef alarak, "Hukuki değilse bile ahlaki ve…
Leninizm’i “soteye yatmak”la eleştirip HDP ve CHP arasında salınmanın siyaset teorisini ve stratejisini ortaya koyarak…
DEM Parti Milletvekili Sevilay Çelenk, TRT'nin boykotu desteklemiş olan oyuncuları işten çıkarmasını Meclis'e taşıdı. Çelenk,…
AKP'nin kurmak istediği istibdat rejimine karşı protestolara katıldıkları için tutuklanan Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri için sıra…
İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) verilerine göre, İstanbul’da dört kişilik bir ailenin ortalama yaşam maliyeti Mart…