Kırmızı et üretimi bir yılda yüzde 16 azaldı
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2019’un ilk çeyreğine ilişkin olarak kırmızı et üretim istatistiklerini açıkladı. Toplam kırmızı et üretimi bir önceki çeyreğe göre yüzde 18,6, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 16,5 oranında azaldı. Toplam kırmızı et üretimi içinde sadece kesimhanelerde üretilen kırmızı et miktarı ise 174 bin 52 ton.
Sığır eti üretimi bir önceki çeyreğe göre yüzde 20,2, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 13,7 oranında azaldı. Koyun eti üretimi de bir önceki çeyreğe göre yüzde 0,2 artarken bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 33,7 oranında azaldı.
Kazım Koyuncu, doğumumun 54. yılında Maltepe Nazım Kültür Kafe'de düzenlenen etkinlikle anılacak.
Direnişlerinin 17. gününde Smart Solar işçilerle çevre fabrikalardaki işçilerle beraber TKH üyeleri ziyarette bulundu.
İSKİ'nin 10 Kasım'da yapacağı Genel Kurulu'nda 2026 yılında uygulanacak hizmet bedeli tarife teklifleri ile su…
Ekim Devrimi'nin 108. yıldönümünde TKH tarafından yapılan açıklamada "Emperyalist kapitalist sistemin dünyayı getirdiği nokta, sosyalizmin…
İstanbul Planlama Ajansı’nın açıklamasına göre İstanbul’da dört kişilik bir ailenin yaşam maliyeti 104 bin 927’ya…
Dün gözaltına alınan CHP Bilgi İşlem Sorumlusu Orhan Gazi Erdoğan, tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi.