Kırmızı et üretimi bir yılda yüzde 16 azaldı
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2019’un ilk çeyreğine ilişkin olarak kırmızı et üretim istatistiklerini açıkladı. Toplam kırmızı et üretimi bir önceki çeyreğe göre yüzde 18,6, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 16,5 oranında azaldı. Toplam kırmızı et üretimi içinde sadece kesimhanelerde üretilen kırmızı et miktarı ise 174 bin 52 ton.
Sığır eti üretimi bir önceki çeyreğe göre yüzde 20,2, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 13,7 oranında azaldı. Koyun eti üretimi de bir önceki çeyreğe göre yüzde 0,2 artarken bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 33,7 oranında azaldı.
TBMM'de PKK'nin silahsızlanması sürecinde çıkarılacak yasaları görüşmek için kurulan komisyon, yarın saat 11.00'de toplanacak.
Paylaştığı video nedeniyle tutuklanan sosyal medya ünlüsü Murat Övüç, cezaevinden gönderdiği mesajda Özgür Özel'e çağrı…
10 Ekim Katliamı Davası'nın firari sanıklar yönünden görülen davası bugünkü duruşmayla sürüyor. Geçen hafta Gaziantep…
Anayasa Mahkemesi çakarlı araç kullanımıyla ilgili yapılan başvuruda önemli bir karara imza attı. Yüksek Mahkeme'nin…
2026 yılı için asgari ücretin belirlenmesi sürecinde, hükümetin planladığı zam oranı tartışmalara yol açıyor. Açlık…
Menzil cemaatinde kardeşler arasında yaşanan miras anlaşmazlığı kapsamında Adıyaman’daki 41 bloktan oluşan Buhara Evleri de…