Kırmızı et üretimi bir yılda yüzde 16 azaldı
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2019’un ilk çeyreğine ilişkin olarak kırmızı et üretim istatistiklerini açıkladı. Toplam kırmızı et üretimi bir önceki çeyreğe göre yüzde 18,6, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 16,5 oranında azaldı. Toplam kırmızı et üretimi içinde sadece kesimhanelerde üretilen kırmızı et miktarı ise 174 bin 52 ton.
Sığır eti üretimi bir önceki çeyreğe göre yüzde 20,2, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 13,7 oranında azaldı. Koyun eti üretimi de bir önceki çeyreğe göre yüzde 0,2 artarken bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 33,7 oranında azaldı.
RTÜK'ün TELE1'e verdiği 5 gün karartma cezası kanala tebliği edildi. TELE1, 6 Ağustos Çarşamba'yı 7…
Türkiye’nin ilk yerli sosyal medya uygulaması olarak lanse edilen ‘Next Sosyal’, açık kaynak kodlu Mastodon…
AKP kurucularından ve eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, hastaneye sevk edilen ve 23 Mart'tan beri…
Sivas Katliamı hükümlülerinden Adem Kozu'nun Erdoğan tarafından affedilmesine Pir Sultan Abdal 2 Temmuz Kültür ve…
Toplum Çalışmaları Enstitüsü’nün analizine göre, Türkiye’de 27 Haziran - 28 Temmuz 2025 tarihleri arasında meydana…
TKH Genel Başkanı Aysel Tekerek, Madımak Katliamı faillerinden Adem Kozlu'nun AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından affedilmesine…