Kırmızı et üretimi bir yılda yüzde 16 azaldı
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2019’un ilk çeyreğine ilişkin olarak kırmızı et üretim istatistiklerini açıkladı. Toplam kırmızı et üretimi bir önceki çeyreğe göre yüzde 18,6, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 16,5 oranında azaldı. Toplam kırmızı et üretimi içinde sadece kesimhanelerde üretilen kırmızı et miktarı ise 174 bin 52 ton.
Sığır eti üretimi bir önceki çeyreğe göre yüzde 20,2, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 13,7 oranında azaldı. Koyun eti üretimi de bir önceki çeyreğe göre yüzde 0,2 artarken bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 33,7 oranında azaldı.
MEB'in Turkcell ile yaptığı anlaşma sonrasında eğitim emekçilerine BİP ve benzeri uygulamaların kullanımını zorunlu tuttu.…
CHP İstanbul İl Başkanlığı’na kayyum olarak atanan Gürsel Tekin, “Mahkeme karar aldı. Bu mahkemenin hiçbir…
İstanbul’da gerçekleştirilen “borsada spekülasyon” operasyonunda gözaltına alınanlar arasında bir isim dikkat çekti. AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın…
CHP'nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, T24 için kaleme aldığı yazıda, "Yeni bir dünya düzeninin…
Yarın görev süresi dolacak olan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın makam odasının boşaltıldığı iddia edildi.…
Yerine kayyım atanan tutuklu Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’in avukatları, iddianamenin 8 aydır hazırlanmadığını belirterek…