Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2019’un ilk çeyreğine ilişkin olarak kırmızı et üretim istatistiklerini açıkladı. Toplam kırmızı et üretimi bir önceki çeyreğe göre yüzde 18,6, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 16,5 oranında azaldı. Toplam kırmızı et üretimi içinde sadece kesimhanelerde üretilen kırmızı et miktarı ise 174 bin 52 ton.
Sığır eti üretimi bir önceki çeyreğe göre yüzde 20,2, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 13,7 oranında azaldı. Koyun eti üretimi de bir önceki çeyreğe göre yüzde 0,2 artarken bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 33,7 oranında azaldı.
Dört ay boyunca süren sorgulaması sırasında defalarca işkenceye maruz kaldı. Mahkemeye çıkartılmasına az bir zaman…
Rusya Silahlı Kuvvetleri, son bir günde Harkov bölgesinde bir yerleşim yerini daha kontrol altına aldığı…
Rusya, Deutsche Bank'ın varlıklarına, hesaplarına ve mülklerine el koydu.
Cumartesi Anneleri 999. haftada da Galatasaray Meydanı'nda bir araya geldi.
İsrail, Türkiye'nin ticareti durdurma kararına karşılık olarak serbest ticaret anlaşmasını kaldıracağını açıkladı. İki ülke arasındaki…
Sakarya'nın Karasu ilçesi Denizköy sahilinde bulunan Menzil cemaatine ait olduğu iddia edilen 'tatilköyü' tartışmalara yol…