Reklam
Kategoriler: İç Açı

Özhaseki kimi kandırıyor: O ‘kaset’i asıl kendisi açıklamıştı…

Reklam

AKP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, muhalefetin açığını bulmak için Kayseri’ye kadar ekip gönderdiklerini söyleyerek, “Hatta ABD’yi arayıp elinizde kasetler var mı dediklerini biliyorum” dedi.

AKP Genel Merkezi’nde gazete, televizyon ve haber ajanslarının Ankara temsilcileriyle kahvaltıda bir araya gelen Özhaseki, başkanlıkğı kazanması halinde yapacaklarını anlatırken, ilginç bir iddiayı da ortaya attı.

CHP’nin adayı Mansur Yavaş’ın anketlerde kendisinin önünde çıktığına ilişkin dolaşan iddialara yanıt veren Özhaseki, “Hala eski model işlerle uğraşmaya devam ediyorlar. Algı yönetimi yapıyorlar. Arkadaşlarla bunlara gülüp geçiyoruz. AK Parti ve MHP’nin son seçimde aldığı oy belli. Biz öndeyiz.” derken, “Kayseri’ye kadar ekip gönderdiler açığımı bulmak için. Hatta ABD’yi arayıp elinizde kasetler var mı dediklerini biliyorum.” ifadelerini kullandı.

“YİĞİTÇE SÖYLEYEN BİR ADAM ÇIKSIN” DEMİŞTİ

Belediyecilik deyince “rant, ihale ve beton”un akla geldiği AKP’de öne çıkan isimlerinden biri olan Özhaseki, “kaset” iddiasından söz etse de kendisinin Kayseri Belediye Başkanlığı dönemiyle ilgili “kaset”e gerek kalmayacak kadar kritik ve açıklanmayı bekleyen soru işaretleri var. Bunların başında gelenler arasında da başkanlığı döneminde işadamlarını ABD’de Fethullah Gülen’e götürdüğü iddiası bulunuyor. Ancak elbette yönetim kademesindeki tüm AKP’liler gibi Özhaseki de geçmişte tüm kamuoyunun gözü önünde Fethullahçılara yaptığı yardımları, belediyede paylaştıkları rantı unutup “en şahin FETÖ karşıtı” kesiliyor.

Özhaseki’nin diğer AKP’lilerden farkı sanırız “şahin”lik iddiasında biraz ileri gitmesi. Zira geçtiğimiz yıl Kasım ayında verdiği bir röportajda, konuyla ilgili soruyu yanıtlarken büyük bir “gaf”a imza atmıştı. Özhaseki, Kayseri’de Fethullahçılara 25 yıllık belediye başkanlığı hayatında 1 milimetre arsa vermemiş tek insan olduğunu öne sürerken “Hadi bunu yiğitçe söyleyen bir adam çıksın. Yani ‘FETÖ’ye 1 milimetre arsa vermedim diyen Allah’ın kulu çıksın da göreyim. Çok azdır.” diyerek tüm partisinin ‘FETÖ’ ile ayrılamaz ilişkisini açıklamış bulunmuştu.

Özhaseki’nin ibretlik ‘FETÖ’ itiraflarının bulunduğu haberimiz:

Bu haber en son değiştirildi 16 Ocak 2019 22:53 22:53

Reklam

Önceki Haberler

Ulaş Karadağ yazdı: 1 Mayıs, Lenin, liberalizm ve demokrasi

Sonuç olarak, Lenin gibi söylenecek olursa eğer, bugün CHP’nin Saraçhane'yi AKP Genel Merkezi'ne giden durak…

5 Mayıs 2024 18:41

TKH’den 1 Mayıs tutuklamalarına ilişkin açıklama: Anayasal hakkını kullanmak suç değildir

"Anayasal hakkını kullanmak her yurttaşın en demokratik hakkıdır. 1 Mayıs'ta anayasal hakkını kullananlar değil, bu…

5 Mayıs 2024 17:52

Kılavuzu CHP olan DİSK: CHP’nin kaçışı, DİSK’in sorumsuzluğu

1 Mayıs, işçi sınıfının birlik, mücadele ve dayanışma günüdür. CHP’nin emekçilerin yanında görünüp oradan soluğu sermayenin bir…

5 Mayıs 2024 11:59

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hatay’da depremle ilgili konuştu: Rabbim öyle uygun gördü

AKP Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Hatay'da yaptığı konuşmada 6 Şubat depremlerine ilişkin açıklamalarda…

5 Mayıs 2024 11:12

Hamas’tan ateşkes ile ilgili açıklama

Gazze için yürütülen ateşkes gündemine Hamas'tan yanıt geldi.

5 Mayıs 2024 10:35

“AKP’nin tarikatsever bakanının talimatıyla hazırlanan müfredatı reddediyoruz”

"Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" adıyla yayımlanan yeni müfredat taslağına karşı Laiklik Meclisi açıklamada bulundu.

5 Mayıs 2024 09:57
Reklam