Reklam
Kategoriler: Kültür Sanat

‘Saraylı’ Bedia Akartürk konuştu: Erdoğan Türkiye için bir şans…

Reklam

AKP’nin yayın organı Sabah gazetesinde Tayyip Erdoğan’ı öven ünlüler kervanına Türk Halk Müziği sanatçısı Bedia Akartürk de katıldı.

Öteden beri Saray’da düzenlenen bazı etkinliklerde de boy gösterdiği bilinen Akartürk, gazetenin yazarlarından Tuba Kalçık’a konuştu. Akartürk, Erdoğan için “Onu çok seviyorum çünkü ülkemize hizmet ediyor. Bence bir şans Türkiye için.” dedi.

“İSTEMİYORSAN ESKİ YOLDAN GİT”

Kalçık’ın “Yıllarca ülkeyi karış karış gezmiş biri olarak şimdi geldiğimiz noktayı nasıl görüyorsunuz?” sorusunı yönelttiği Akartürk, konuyu ‘yollar’ üzerinden yanıtlayıp şu ifadeleri kullandı:

“Ben çamurların içinde arabayla konsere yetişmeye çalışıyordum eskiden. Şimdi yollar harika. Her yere çok rahat ulaşıyorsun. Ülkenin en ücra köşesine bile büyük hizmetler yapıldı.
Bakın İstanbul-İzmir otoyoluna; nasıl büyük bir kolaylık getirdi. Eleştiriliyor ama yol kısaldı. Eğer o parayı vermek istemiyorsan eski yoldan gidersin. İstanbul-Bursa arası da aynı şekilde. Nasıl kısaldı yol… Eskiden eziyet çekiyorduk.

Cumhurbaşkanımız bu ülkeye çok büyük hizmetler yaptı. Çok çalışıyor.
Onu çok seviyorum çünkü ülkemize hizmet ediyor. Bence bir şans Türkiye için. Türkülerimize de çok değer veriyor. Bir liderin türkülerimize sahip çıkması çok önemli. Türkülerimiz bizim milli değerimiz çünkü.”

Bedia Akartürk bu yıl Erdoğan için Atatürk Devlet Konuk Evi’nde ‘doğum günü sürprizi’ organize eden ünlüler içinde de yer almıştı.

Bu haber en son değiştirildi 26 Ağustos 2019 10:08 10:08

Reklam

Önceki Haberler

Adana Demirspor taraftarı 1 Mayıs’ı selamladı

Adana Demirsporlu taraftarlar, “Her sokakta izin, bu memleket bizim!” ve “Working Class Hero” (İşçi sınıfının…

27 Nisan 2024 09:30

Protokol skandalı: AKP’liye koltuk var CHP’liye yok!

Mardin’in Yeşilli ilçesinde 23 Nisan’da düzenlenen resmî törende AKP’li ilçe başkanına protokolde koltuk verilirken, CHP…

27 Nisan 2024 09:19

AKP Grup Başkanı Güler: Partili cumhurbaşkanı’ tartışılabilir

AKP Grup Başkanı Abdullah Güler, bir televizyon programında gazeteci Fatih Atik’in sorularını cevaplandırırken, yeni anayasa…

27 Nisan 2024 09:06

2013’ten 2023’e Türkiye’nin ekonomik seyri

Türkiye ekonomisinin 10 yıllık seyri. Türkiye kişi başı gelirde alt ligde

27 Nisan 2024 08:54

Mevsimlik tarım işçileriyle ilgili yeni düzenleme

Mevsimlik tarım işçileri ile ailelerinin çalışma ve yaşam koşullarını düzenleyen cumhurbaşkanlığı genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı.

27 Nisan 2024 08:42

MEB “yeni müfredat” taslağını erişime açtı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) uzun süredir üzerinde çalışılan yeni müfredat taslağını kamuoyu ile paylaştı. Bir…

26 Nisan 2024 15:02
Reklam