Reklam
Kategoriler: Yaşam

Taciz şüphelisi linçten kaçıp dereye atladı

Reklam

Sakarya Çark Deresi Mevkii’nde sabah saatlerinde veteriner hekimliği stajı yaptığı iş yerine gitmek için evden çıkan S.A.’ya (25) kent park civarına geldiğinde Y.T. (56) sözlü tacizde bulundu.

İddiaya göre Y.T.’nin “İzmit’e götüreyim mi?” dediği S.A., çığlık atıp, babasını aradı. Hemen kızının yanına gelen baba ve çevredeki vatandaşlar, Y.T.’yi dövmeye başladı. Y.T., kalabalıktan Çark Deresi’ne atlayarak, kaçtı.

Kent Park’tan geçen Çark Deresi kenarında bilinci kapalı ve baygın halde yerde yatan Y.T.’yi gören diğer vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Y.T. hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Konu ile ilgili inceleme başlatıldı.

“NUMARA YAPMIŞ”

Sözlü tacize uğradığını söyleyen S.A. “Sabah staj yaptığım İzmit’e gitmek için evden çıktım. Kent Park Çark Deresi kenarında bankta oturan yaşlı adam, yanından geçerken bana seslenerek ‘Seni İzmit’e götüreyim mi?’ dedi. Ben de 1.5 aydır İzmit’e staja gidiyorum, veteriner hekimlik okuyorum. ‘Anlamadım’, diyerek. ‘Sen beni takip mi ediyorsun’ diye bağırdım. ‘Polisi, babamı arayacağım’ dedim. Çevredeki vatandaşlar, şahsı yakaladı ve dövmeye başladı. Babam da gelince dövmeye başladı. Şahıs dayak yememek için kendini derenin içine attı. Polisler gelince derenin kenarına çıkarak, bayılmış numarası yaptı. Hastaneden de bilgi aldık. Sağlık durumunda bir şey yokmuş, numara yapmış. Kendisinden şikayetçi oldum.” dedi.

Reklam

Önceki Haberler

Sinan Ateş’in eşi açıkladı: Darbe komisyonuna isim listesi verdi

Ayşe Ateş, eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in resmi görevi olmadan darbe komisyonuna isim listesi…

13 Mayıs 2024 17:14

Bir ilde daha ekmeğe zam

Edirne merkezde 7,5 liradan satılan 210 gram ekmek, gelen zamla 10 lira oldu.

13 Mayıs 2024 17:10

İBB Meclisi’nde Deniz Gezmiş tartışması

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Mayıs ayı olağan meclis toplantılarının ilk oturumu Meclis 1. Başkanvekili Nuri…

13 Mayıs 2024 17:05

AKP’li Kurtulmuş’un ‘yeni anayasa’ turu sürüyor: Sırada MHP var

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, 'yeni anayasa' çalışmaları kapsamında başlattığı ziyaretleri sürdürüyor. Daha önce CHP, İYİ…

13 Mayıs 2024 16:37

Soma davasının avukatı Can Atalay: İnadımız ve kararlılığımız azalmayacak

Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan Can Atalay, 10 sene önce yaşanan ve Soma'da 301 madencinin hayatını…

13 Mayıs 2024 16:04

Mahkeme kaçak yapı sahiplerinin başvurusunu reddetti

İstanbul 5. İdare Mahkemesi, Üsküdar’daki kaçak kafe sahiplerinin İBB’nin gerçekleştirdiği yıkıma karşı açtıkları 4 davayı…

13 Mayıs 2024 15:56
Reklam