Reklam
Kategoriler: İç Açı

Adnan Oktar: Eğer biz evrimi çürütmeseydik, Türkiye komünist olurdu

Reklam

Suç örgütü kurmak, cinsel istismar, casusluk, terör örgütüne yardım gibi suçlamalarla 1365 yıla kadar hapsi istenen Adnan Oktar, “Türkiye’yi komünizmden ben kurtardım”, “FETÖ’yü övüyor gibi yapıp alttan alta vurdum”, “RTÜK beni kıskanıyor” gibi ifadelerle kendisini savundu.

Silivri’deki davanın duruşmasında, kendisine yöneltilen suçlamalara yanıt veren Adnan Oktar, 1 saat 15 dakikalık savunmasını bel fıtığı hastalığı olduğunu söyleyip oturarak yaptı. Hürriyet’ten Aydemir Kadıoğlu’nun haberine göre, kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmeyen Adnan Oktar şu ifadelere yer verdi:

“Kız arkadaşlar (itirafçı sanıklar ile mağdur/müşteki kadınlar) tutuklanmayacaklarını bilseler buraya doluşurlar. Beni hayranlık seviyesinde seviyorlar. Allah ömür verirse yine görüşeceğiz zaten. Hiyerarşi diye bir şey yok, samimi bir arkadaş topluluğu var. Arkadaşlarımın neredeyse tamamı zengin. Kara para, ak parayla işimiz olmaz.

Yaptığım çalışmalarla İslam dinini ve Türkiye’yi kurtardım. Eğer biz evrimi çürütmeseydik, Türkiye komünist olurdu. Türkiye’de Müslümanlar bizim sayemizde rahatça dolaşıyor. Şu an gençlerin yüzde 90’ı evrime inanmıyor. Bunu biz başardık.

İsrail’le niye görüştük; çünkü İslam âleminin en çekindiği yer. İslam Birliği kurulduğunda Siyonizm kurulmuş olacak ve İsrail de bize katılacak. Siyonizm İslam âleminin birliğidir. Vatikan’la da konuştum. İsrail’den yaşlı hahamlar geldi. Benim sayemde İslam’ı kabul ettiler.”

Reklam

Önceki Haberler

Pek çok Avrupa ülkesi Filistin devletini resmi olarak tanıyacak iddiası

AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, birçok Avrupa Birliği ülkesinin mayıs…

29 Nisan 2024 17:20

TKH, ülke genelindeki 1 Mayıs programını açıkladı

Türkiye Komünist Hareketi (TKH) 1 Mayıs İşçi Bayramı ile alakalı bir açıklama yayımladı. Yapılan açıklamada…

29 Nisan 2024 16:39

Sosyalist partilerden ortak 1 Mayıs açıklaması: Sömürü düzenine karşı 1 Mayıs’a

SOL Parti, EMEP, TİP, Halkevleri ve TKH, 1 Mayıs’ta Taksim’e yürümek üzere saat 10.00’da Saraçhane’de…

29 Nisan 2024 15:07

DİSK’ten AYM kararını hatırlatan 1 Mayıs açıklaması

DİSK, Bakan Yerlikaya'nın 1 Mayıs açıklamasının ardından AYM kararının bir bölümünü hatırlatarak paylaşım yaptı. DİSK…

29 Nisan 2024 13:46

Sinan Ateş cinayetinin iddianamesi tamamlandı

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in, suikast sonucu öldürülmesine ilişkin soruşturma tamamlandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı,…

29 Nisan 2024 13:42

Yargıtay Başkanı 27’nci turda da seçilemedi

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca'nın 4 yıllık görev süresinin dolması nedeniyle yapılmaya başlanan başkanlık seçimlerinin 27.…

29 Nisan 2024 13:39
Reklam